arrowTilbage

Ka-ching version 9 er ude nu

02-07-2019 · Anders Stentebjerg

Endnu engang har vores dedikerede team formået at levere en ny version af Ka-ching med mange spændende nye features.

De store temaer i version 9 er:

Retur og salg i samme check out
Vi har ændret i retur flowet, så de returnerede varer bliver lagt i sin egen del af den eksisterende kurv. Det betyder, at det nu er muligt at gennemføre salg og retur i samme check-out.

Se eksisterende tilbud og tilføj dem til kurven
I menuen “Salg” findes der nu et menupunkt “Tilbud”, hvor du kan se og søge efter alle oprettede tilbud. Ethvert tilbud i listen kan tilføjes til den eksisterende kurv, hvor det vil få sin egen aflåste del, så det er sikret, at kunden får og betaler for det, der er aftalt.

Optælling af kasse vha. antal mønter og sedler
Det er blevet endnu nemmere at gøre kassen op, når salgsperioden er ovre. Nu skal du blot angive antallet af hver mønt eller seddel til stede i kassen, og så regner Ka-ching summen ud. Protip: prøv at trække fingeren sidelæns på skærmen ved den ønskede mønt eller seddel for at justere antallet uden at skulle taste det ind.

Valgfri optælling af kasse ved åbning
Vi har indført mulighed for at kunne åbne kassen uden at skulle angive kassebeholdning. Der findes 2 indstillinger: tvungen eller valgfri angivelse af kassebeholdning. Tvungen angivelse er standard, men skulle du få lyst til at prøve valgfri, kan det nemt ændres i vores Back Office.

Mulighed for ekspedient valg med PIN
Som ny feature kan man nu vælge at bruge PIN-kode til ekspedient valg. På den måde kan man sikre, at det altid er den korrekte ekspedient, der bliver registreret med de salg, der bliver gennemført. Hvis du ønsker at bruge PIN-kode til ekspedient valg, kan det angives for den specifikke butik i Back Office.

Indstillinger
POS vil fremover huske alle lokale indstillinger, som fx. sprog eller printer, hvis der bliver logget ind i samme butik som før.

Glemt kodeord
Knappen til glemt kodeord er altid synlig på “Log ind” skærm under “Log ind” knappen.

Shopify integration
Dette release udvider funktionaliteten på vores Shopify integration. Nu er det også muligt at synkronisere lagertal, slå kunder op i Ka-ching og eksportere e-commerce salg gennemført i Ka-ching. Kontakt os, hvis du har lyst til at undersøge mulighederne for din butik.

Der er meget mere i version 9. Download og læs vores release notes.