FREMTIDENS KASSESYSTEM

Hav hele butikken i din hånd

Med Ka-ching som din kasseløsning har du altid det fulde overblik. Om du står bag kassen eller er på gulvet med dine kunder, har du altid lagerstatus, varianter og meget mere ved hånden

STAUNING WHISKEY

Med Ka-ching har du styr på hele forretningen i realtid

Vi bruger Ka-ching til enormt mange spændende ting. En af grundene til, at vi valgte Ka-ching, var alle de muligheder, der ligger i systemet. Vi får alt viden om produktet serveret, og det er samme information hele vejen rundt - både i vores egen butik og ved vores forhandlere.

Alex Munch, Co-founder og CMO hos Stauning Whiskey

Brdr. D's vinhandel

Tag kassesystemet med ud på gulvet og afregn direkte!

Ka-ching er utrolig intuitivt. Det har den fordel, at man i de travle perioder kan undgå køer ved at afregne med kunderne ude på gulvet. Samtidig har man alt produktinformation lige ved fingerspidserne.

Simon Agerlund, Butiksassistent hos Brdr. D's Vinhandel

Fordele ved Ka-ching

Altid lige ved hånden

Ka-ching giver øjeblikkelig adgang til alle nødvendige oplysninger, da du kan tage systemet med på gulvet via din smartphone eller tablet.

Brugervelighed

Ka-ching er brugervenligt, hvilket gør det let for personalet at navigere og effektivt udføre salgsaktiviteter. Du sparer tid og øger produktiviteten.

Realtid

Ka-ching kører i realtid, hvilket muliggør øjeblikkelig opdatering af salgsdata og sikrer nøjagtige oplysninger om din lagerstatus.

24/7 support

Ka-ching tilbyder support hele døgnet rundt. Dette sikrer hurtig hjælp, hvis du står med akutte POS problemer.

Intelligent system

Ka-ching er intelligent og bygget op af avancerede funktioner, hvilket giver ekspedienter en række muligheder, som de ikke får gennem et almindeligt kassesystem.

Problemfrit kassesystem

Ka-ching er en app hvilket garanterer driftsstabilitet. Det eliminerer nedetid og sikrer en pålidelig salgsoplevelse uden afbrydelser - også på Black Friday.

Overholder lov om digitale kasseapparater

Med Ka-ching sørger du for at være kompatibel med den nye lovgivning om digitale kasseapparater, som træder i kraft den 1. januar 2024

Vil du lære meget mere?

Her kan du læse en specifik case og blive klogere på, hvorfor vores kunder er så vilde med os

Ditur.dk

Har du haft en telefon i hånden før og hentet en app, så kan du finde ud af at bruge det