COVID-19

Få Ka-ching gratis i hele 2020

COVID-19 rammer alle virksomheder hårdt, og vi er nødt til at hjælpe hinanden. Ka-ching vil gerne hjælpe, og tilbyder derfor gratis licenser til alle virksomheder, som er berørt af coronakrisen. 

Samspillet mellem online og offline har aldrig været vigtigere

For få virksomheder har formået at binde deres fysiske forretning sammen med deres webshop, hvilket har resulteret i store tab. En digital indsats har aldrig været vigtigere.   

Strømlinede kundeoplevelser på tværs af kanaler

Omnichannel og strømlinede kundeoplevelser er fremtidens måde at drive forretning på. Ka-ching er et POS, der giver kunderne den samme gode oplevelse på tværs af alle platforme. 

Click & Collect

Bestil ordren hjemmefra og afhent den, når du har tid. Click & Collect er en fleksibel måde at handle på, der giver kunden mulighed for hente varen når det lige passer, og butiksmedarbejderen tid til at forberede et kvalificeret mersalg eller opsalg. 

Kom hurtigt igang

Ka-ching har et væld af standardintegrationer (bl.a. til Shopify, Visma Business og Episerver), hvilket gør det ekstra nemt og hurtigt for nye kunder at udnytte deres eksisterende infrastruktur og komme igang med det samme.

Case Study

Se Brdr. D's vinhandels oplevelse af Ka-ching

6 udvalgte features

Click & Collect og Click & Reserve

Click & Collect og Click & Reserve

Få det bedste af begge verdener med Click & Collect og Click & Reserve. Lad kunderne bestille onlinevarer hjemmefra og hente dem i vareudleveringen. Denne fleksible løsning giver kunderne frihed til at hente varen, når det passer dem. Det er både nemt og hurtigt.

Opdatering af lager i real-tid

Ka-ching opdateres i realtid hvilket sikrer, at ekspedienterne altid holdes opdateret på hvilke varer, der er tilgængelige på tværs af varehuse, butikker og lagre. Også online.

Sælg fra hele kataloget – også eksterne lagere

Sælg fra hele kataloget – også eksterne lagere

Ka-ching gør det muligt for ekspedienterne at have alle produktoplysninger med, når de møder kunden for at give den bedst mulige købsoplevelse. Hvis du har udsolgt af en bestemt vin, kan dine ekspedienter sælge fra dit online lager og sende det direkte hjem til kunden.

Sæt kunden i fokus og send dem hjem med et tilbud de ikke kan afslå

Sæt kunden i fokus og send dem hjem med et tilbud de ikke kan afslå

Brdr. D Vinhandel har en ambition om at holde den fysiske butik i live og stadig give kunden god vin til en rimelig pris. Ka-ching POS giver ekspedienterne mulighed for at fokusere på kunden og deres behov, så hvis en kunde har brug for lidt tid til overveje købet, behøver du ikke at frygte for at miste salget – send et tilbud via e-mail for at sikre, at kunden ikke glemmer dig.

Et moderne salgsværktøj til dig og dine ekspedienter

Et moderne salgsværktøj til dig og dine ekspedienter

Med et moderne og stilfuldt look er Ka-ching POS et fleksibelt salgssystem, der giver dine ekspedienter mulighed for at bringe salgsprocessen til kunden. Derudover kommer Ka-ching POS med en lang række integrationer til alle de betydelige terminalleverandører for at sikre dig, at du kan levere en hurtig og sikker betalingsproces til dine kunder.

Vi er der for dig!

Vi er der for dig!

Selvom Ka-ching er et yderst intuitivt salgssystem, kan alle komme i en situation, hvor hjælp er nødvendig. Hos Ka-ching er vi altid klar til at hjælpe, og ligesom alle vores andre kunder, kan Brdr. D's Vinhandel få support 24/7.

Book et uforpligtende møde

Thomas står altid klar til at hjælpe dig. Ring, udfyld formularen eller send en e-mail. Ka-ching svarer som regel i løbet af et par timer. 

Kontakt
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk