Censuum x Ka-ching POS

Fremtidens butik vælger fremtidens kassesystem

Ka-ching ønsker Censuum tillykke med deres nye kassesystem, Ka-ching POS. Censuum vil gennem co-retailing skabe et fællesskab for bæredygtige online brands og tilbyde dem en fysisk tilstedeværelse.

De kalder det selv “retail-as-a-service” og er et tilbud til brands født online, som selv undgår at skulle bygge en fysisk butik op fra bunden. Det er ifølge stifterne af Censuum nemlig ikke nok kun at være tilstede online, hvis man vil overleve i retail. Blandt andet viser tal, at 86% af retail salg sker offline, mens 68% af de købestærke millennials forventer en seamless omnichannel oplevelse (kilde: Censuum).

Kunderne vil stadig gerne se, mærke og prøve produkterne, inden de køber, og der tilbyder Censuum omgivelserne for at opleve et produkt. Dog er det ikke alle brands, der kan blive en del af Censuums univers. De kræver nemlig, at brands lever op til nogle særlige kriterier - herunder et stærkt fokus på bæredygtighed. Derfor er vi hos Ka-ching glade for, at vi med vores bæredygtige kassesystem kan smelte kanalerne sammen i fremtidens butik.

Konceptet Censuum er skabt ud fra ideen om, at når kunderne er til stede både fysisk og online, skal brands også være det. Det er også en tanke om, at butikken ikke kun er en distributionskanal, men også en mediekanal, som kan ses som et rigere medie, fordi produkterne kommer ud at leve på en anden måde, når de bliver fysisk tilgængelige.

Ka-ching POS var et åbenlyst valg for os på grund af den måde kanalerne smelter sammen på. Det er et meget intuitivt redskab, hvor vi har muligheden for at tilføje features efterhånden, som butikken vokser”, siger Dennis Eriksen, medstifter og indehaver af Censuum

Blandt de brands, som er en del af Censuum, er Copenhagen Cartel, der selv har oplevet, hvad en fysisk butik kan gøre for et brand, som ellers kun har eksisteret online. Indehaver og stifter, Katrine Lee, fortæller selv i et opslag på LinkedIn, hvordan hendes pop-up shop i indre København i sommeren 2020 satte skub under salget, fordi folk nu havde en anden tilgængelighed til produkterne. Et andet brand, som også glæder sig til, at kunderne kan opleve produkterne fysisk, er brandet Pyk Copenhagen, som laver børnesko, hvor det især er kvalitet og komfort, som er i fokus.

Hos Censuum får brands deres egen platform, hvor de kan følge bl.a. salgsdata fra butikkerne, hvilket valget af Ka-ching POS bidrager til. Der er også planer om, at sætte Ka-ching POS’ features i spil med blandt andet synlig lagerstatus online, mulighed for at hente sin ordre ved bestilling på brandets eget site, køb online og returnér i butik – for bare at nævne et par stykker. Derudover planlægger de at give Amazon kamp til stregen med samme-dag levering. Der er ingen tvivl om, at Censuum bliver frontrunner på fremtidens butik, og vi er spændte på at blive en del af rejsen.

Billeder fra den kommende butik 👇

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Ka-ching ver. 18 - Ingen kunde må gå forgæves...

Med denne release tager vi endnu et skridt imod, at ingen kunde skal gå forgæves til en butik med Ka-ching. Udover at man naturligvis kan bestille online produkter i butikken, kan man nu også bestille eller reservere produkter fra andre butikker i kæden.

Det betyder at vores Reserve & Collect og Click & Collect fra web til butik, nu er blevet udvidet til også at håndtere fra butik til butik. Så nu er det slut med at ekspedienten skal ringe rundt for at finde varen - den kan bare bestilles eller reserveres direkte fra butikken - og så kan kunden afhente varen i den butik som har den på lager.

Vi introducerer også Ship from Store, så det ønskede produkt kan bestilles og sendes fra en anden butik, end den som kunden er i. Det betyder at alle butikker i princippet kan operere som distribuerede fjernlagre og dermed øge omsætningshastigheden i butikkerne.

Vi nægter at lade folk gå forgæves til en butik!

Fire gange så meget Ka-ching

Ka-ching har nu hele fire apps i App Store. Den mest centrale udover Ka-ching POS, er Ka-ching Stock appen. Et vigtigt redskab når der skal modtages varer og holdes status. Ka-ching POS kan mange ting, men visse ting skal man lade specialisterne om. Derfor er der de tre andre Ka-ching apps, som har hver sin funktionalitet indenfor lagerstyring, overblik og kundeskærm. 


Vis mere