Release version 13 🚀

Vi er sikkert alle enige om at verden er vendt på hovedet i denne tid. Selvom Covid-19 har spredt sig til hele verden, prøver vi hos Ka-ching at forberede os, så godt vi kan indtil, verden er tilbage til normalen.

Derfor er vi også ekstra spændte på at vise den seneste version af Ka-ching. Her introducerer vi en ny måde at identificere kunder på, Click & Collect samt mange andre spændende funktioner. Læs videre for at se, hvad version 13 indeholder.

Kundeidentifikation - kend alle kunder

Undgå retargeting, irrelevante produkttilbud og utilfredse kunder med vores nye kundeidentifikation funktion. Kundeidentifikation er ikke et nyt fænomen, men det er afgørende for retail. I dag er det nemlig sværere end nogensinde at identificere kunderne og derfor har vi inkorporeret det som en naturlig del i begyndelsen af salgsprocessen.

Se, hvordan du øger kundeloyaliteten med Ka-ching version 13.

 

Click & Collect – ekstraordinær service

Oprethold dit salg og styrk din virksomhed, mens du holder dig i god afstand. Click & Collect giver dine kunder mulighed for at vælge varer online og hente dem i butikken eller på et centraliseret udleveringssted. Hybride e-handelsmodeller sparer dine kunders betydelig tid.

Se hvordan Click & Collect virker i Ka-ching version 13.

Udlæg

Træt af at udfylde og holde styr på udgifterne? I vores nyeste udgivelse har vi gjort det nemt for dig og dine butiksmedarbejdere at registrere alle udgifter. Bare kig her.

See hvordan Ka-ching håndterer udlæg.

Skalering med Ka-ching

Ka-ching POS kan nu håndtere op til 100.000 mulige enheder (produkter eller varianter). Dette opnås gennem en ny service for synkronisering og indeksering. Disse nye søgeindekser giver også hurtigere og mere ensartede søgeresultater.

Vi bestod 🇸🇪

Ka-ching POS er nu certificeret af skattereglerne i Sverige. Se den fulde liste her

Berig dine ansatte med en omfattende palette af informationer

  • Udover et mere nutidigt og funktionelt design til Ka-ching, er det er også muligt at vise PDF'er, YouTube og Vimeo-videoer.
  • Det er nu muligt at lave tidsbegrænsning for rabatkampagner.
  • Det er nu muligt at aktivere blitzen, når du scanner en stregkode gennem det indbyggede kamera.

Og som altid ...

Husk at læse Release Notes og opdatere alle dine Ka-ching-apps, og sørg for, at de er i samme version.

Kontakt os
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.


Vis mere