FAQ


Her finder du en oversigt over ofte stillede spørgsmål til Ka-ching POS.

 

Har jeg brug for en betalingsterminal til Ka-ching POS?

Ka-ching kan hjælpe dig med at sælge varer. Betaling kan eksempelvis ske kontant, med MobilePay, kreditkort eller gavekort.

Du kan købe en kasseskuffe til kontant betaling. Kasseskuffen er integreret til Ka-ching, så når en ekspedient gennemfører et kontantsalg vil kasseskuffen åbne automatisk.

Betaling med MobilePay er understøttet i Ka-ching app'en.

Betaling med kreditkort kræver en kortlæser. Du kan eksempelvis købe en Ingenico IPP-350. Vi har integreret kreditkort-terminalen med software fra PayEx, så ud over selve terminalen har du også brug for en indløsningsaftale hos Swedbank via PayEx. Aftalen skal laves direkte mellem butikken og PayEx af juridiske årsager.

Bemærk at det kan tage noget tid at få en indløsningsaftale godkendt.

 

Hvordan tilslutter jeg en printer til Ka-ching POS?

Vi har lavet en integration til en Epson TM-M30 bonprinter. Det er en lille og næsten lydløs printer, der samtidig er meget hurtig.

Når Ka-ching POS og Epson-printeren er på samme netværk dukker printeren automatisk op som valgmulighed i printeropsætningen. Vælg printeren, og så virker det..!

En lille bonus er, at flere ekspedienter med hver deres iPad kan anvende den samme printer.

 

Virker Ka-ching POS på en iPhone eller en iPad?

Ja.

 

Virker Ka-ching POS på en Android-telefon eller tablet?

Nej. Vi har absolut intet imod Android, men det har været hurtigere for os at udvikle med fokus på en enkelt platform. Vil Ka-ching så nogensinde komme til at køre på Android? Det ved vi ikke, men vi skal nok sige til, hvis det bliver tilfældet.

 

Hvad er et second screen-modul?

Da vi lavede Ka-ching POS fandt vi hurtigt ud af, at købsoplevelsen for kunderne kunne laves sjovere og bedre. Vores "ekstra skærme" vender mod kunderne, så når ekspedienten sælger varer ved disken, så kan kunden følge med på sin egen skærm.

Vi udvider hele tiden udvalget af moduler til de kunde-vendte skærme, så kunderne eksempelvis kan tilmelde sig nyhedsbrevet mens de bliver ekspederet.

Hold øje med nye Second Screen-moduler i sektionen "Produktet" her på websitet.

 

Hvordan får jeg en licens til Ka-ching?

Køb din licens her på websitet. Er du i tvivl om, hvad du har brug for af hardware eller vil du gerne vide mere om Ka-ching før du køber, så skriv til os på hej@ka-ching.dk. Vi ringer gerne til dig, hvis vi får dit telefonnummer og et godt tidspunkt at kontakte dig.

 

Hvordan importerer jeg data til Ka-ching?

Du kan få dine produktinformationer ind i Ka-ching POS på tre måder:

  1. Du kan oprette alle dine varer i Ka-ching Backoffice-portalen manuelt. Du kan oprette varer, varegrupper og tilføje alle relevante data om produkterne. Så er du stort set klar til at sælge – men det er en manuel proces, du måske gerne vil undgå.
  2. Du kan importere data fra et regneark eller et andet system. Du kan importere en csv-fil (som du eksempelvis kan eksportere fra Microsoft Excel) og en mappe med billeder af dine varer, og så kan Ka-ching hurtigt bygge en tilsvarende oversigt over varer. Derefter er du stort set klar til at sælge.
  3. Det kan også være at du har et andet system, måske e-handel eller et økonomisystem, som du gerne vil integrere. Det kræver tekniske kompetencer, som du enten selv har, eller som du har en samarbejdspartner der hjælper med. Vi kan også hjælpe eller finde en partner til at løse opgaven.

 

Hvordan eksporterer jeg data fra Ka-ching?

I Ka-ching portalen findes der eksportmuligheder, så du kan trække data ud til andre systemer.

Hvis Ka-ching POS er integreret med eksempelvis din webshop vil eksport være overflødigt. Så får du automatisk sendt de rigtige data videre til andre systemer, der er integreret til.

 

Hvordan konfigurerer jeg min Ingenico IPP-350 betalingsterminal i Ka-ching POS?

Betalingsterminalen skal tilsluttes samme netværk som dit Ka-ching POS, for at de to enheder kan kommunikere med hinanden.

Vi anbefaler at man tildeler betalingsterminalen en fast IP-adresse (via DHCP eller lignende).

Hvis IP-adresser og DHCP ikke giver nogen mening for dig, så tag kontakt til den der er ansvarlig for dit netværk og vis dem ovenstående.

Når betalingsterminalen er på netværket og du har IP-adressen, indtaster du ip-adressen i Ka-ching POS. Gå til menuen, vælg indstillinger, og vælg derefter PayEx konfiguration.

 

Hvordan får jeg et overblik over salget?

I Ka-ching portalen er det både muligt at se alle salg og eksportere salgsstatistikker. I Ka-ching POS app'en kan man selvfølgelig også se alle salg, både på dagen og tidligere. Det er samme sted, man også kan tage imod returvarer.

Desuden findes der et Ka-ching Dashboard. Det er en app til en iPhone og i app'en er alle salgsdata opdateret i realtid. Du har ganske enkelt butikkens omsætning i lommen hele tiden. Dashboard kan styres af rettigheder, så det kun er rette vedkommende, der har adgang – og hvis man har rettigheder nok kan man også se salgsdata på tværs af alle butikker i kæden.