Ka-ching

Vi hjælper butikker med at sælge flere varer hurtigere

Fortid

Teamet bag Ka-ching består af eksperter, der gennem mange år har arbejdet med e-handel, mobile løsninger, brugervenlighed og strategi. Vi fandt sammen om at løse et stort og aktuelt i vores samfund: butiksdød. Vores baggrund og erfaringer gør, at vi har fundet nye veje, hvilket også betyder, at Ka-ching POS ikke bare er endnu et moderniseret IBM-kasseapparat fra 70’erne. Vi har gjort POS til et redskab, der er skabt til en helt ny måde at tænke salg og kundeservice på.

 

Nutid

Moderne forbrugere handler hjemme fra sofaen i stedet for i de fysiske butikker. Derfor er det nu, mere end aldrig før, vigtigt at skabe ekstraordinære købsoplevelser, når kunder endelig møder op i butikken. Mennesker vil gerne købe ind hos andre mennesker, og som forbrugere vil vi gerne opleve den tryghed, det er at kunne handle et sted, hvor der er en god dialog og service. Ka-ching POS er ikke bare et intetsigende kasseapparat, men det er designet til at give kunde og ekspedient noget at snakke om. POS er designet til at inddrage kunden i salget, og systemets flotte design giver en lyst til at se mere. Det er hele idéen bag Ka-ching.

 

Fremtid

Hop med på bølgen, og invester i fremtiden. Når du får en pris på løsningen, modtager du ikke bare dine licenser og noget hardware. Du får et fuldt funktionelt system, der næsten er omkostningsfrit i oplæring, og som hele tiden opdateres med nye og spændende features. Vi sørger for videreudviklingen, så der altid er noget at se frem til.

 

Presseinformation

Ønsker du vores meninger om fremtidens detailhandel, butiksdød, kampen mellem shoppingcentre og midtbyen, kampen mellem online og butikkerne eller er du ved at skrive en anden god historie, så tag fat i os.

 

Ka-ching har kontor i Aarhus og København. Vi er altid venlige og har tid til en kop kaffe og en snak om udfordringer i detailhandelen. Send en email til thomas@ka-ching.dk eller ring til os. Vi har tid.

Kontakt os

Næste skridt? Tag fat i Thomas hos Ka-ching og hør mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Thomas Damgren

Chief Operating Officer

+45 71 995 985 · thomas@ka-ching.dk