Integrationer

Udnyt eksisterende infrastruktur

Se vores standardintegrationer nedenfor, eller forbind din eksisterende infrastruktur med vores åbne API.

Episerver er en af ​​de førende virksomhedssoftwareplatforme til indhold og handel i verden med alle digitale marketingfunktioner og alt, hvad der opererer i skyen. Episerver er din premium-løsning til indhold, handel og digital markedsføring.

Shopify

Med en integratione til Shopify sikrer du synkronisering af produkter fra Shopify til Ka-ching. Ka-ching bliver automatisk underrettet, når et produkt ændres, oprettes eller slettes i Shopify. Integrationen undgår at skulle vedligeholde alle produktdata flere forskellige steder.

Highlighted features:

 • Produktsynkronisering fra Shopify til Ka-ching 
 • Lagersynkronisering fra Shopify til Ka-ching
 • Se lagerstatus på det enkelte produkt både online og i butik
 • Kundeopslag i Ka-ching fra Shopifys kunderdatabase
 • Online-ordre i Ka-ching placeres i Shopify
 • Brug Ka-chings Stock App til at foretage varemodtagelse og statusoptælling

Visma Business

Integrate Ka-ching with Visma Business and get all product information, pictures and customer-specific discounts into POS. The integration not only ensures that all sales are synchronized with Visma Business but also the daily maintenance of inventory, credit customers, store counts and much more.

Integrer Ka-ching med Visma Business og få al produktinformation, billeder og kundespecifikke rabatter i POS. Integrationen sikrer ikke kun, at alt salg synkroniseres med Visma Business, men også den daglige vedligeholdelse af lager, kreditkunder, butikstællinger og meget mere.

Highlighted features:

 • Produktsynkronisering fra Visma Business til Ka-ching 
 • Lagersynkronisering fra Visma Business til Ka-ching
 • Lagersynkronisering fra Ka-ching til Visma Business ved lagertælling (med andre ord - Visma Business ved alt om lagertælling, men vi kan tilbyde vores fælles kunder at bruge Ka-ching til lagertælling)
 • Rabatregler synkroniseres fra Visma Business til Ka-ching
 • Kundeopslag fra Ka-ching til Visma Business
 • Søgning på kundespecifikke rabatter i Visma Business
 • Betaling med kundekonto - betalingstype i Ka-cing søger efter en given kunde i Visma Business
 • Salg (og e-handles salg) synkronisering til Visma Business
 • Udtjekningsrapporter synkroniseres fra Ka-ching til Visma Business

Struct

STRUCT PIM er en førende PIM, der er i stand til at operere med tusindvis af produkter gennem en brugervenlig søgebaseret arkitektur. Med kombinationen af ​​STRUCT PIM og Ka-ching gør du produktkendskab tilgængelig overalt i organisationen.

 

Raptor

Integrationen med Raptor gør det muligt at anvende de samme produktanbefalinger i butikken som bruges online. Raptor er en “anbefalingsmotor”, der hjælper online-shoppere med at finde relevante og relaterede produkter. Ekspedienten kan nu give kunden de samme anbefalinger, som de kan møde på hjemmesiden.

Zapier

Zapier

Zapier er et amerikansk webbaseret service, der giver slutbrugere mulighed for at integrere de webapplikationer, de bruger. En integration til Zapier giver dig mulighed for at sende alle dine data fra Ka-ching til mere end 1500 apps.

Terminal integrationer

MobilePay

MobilePay

Med integration til MobilePay kan betaling foretages når som helst, hvor som helst. Uanset om du sælger klatreudstyr i skoven eller designermøbler i butikken. Alt hvad du behøver er en aftale med MobilePay.

iZettle

iZettle

Med en integration til iZettle er det nemt og hurtigt at betjene dine kunder med den smarte iZettle Reader. Modtag sikre og kontaktløse kortbetalinger og øg salget i butikken.

Verifone

Verifone

Med en integration til Verifone er du sikret maksimal sikkerhed og fleksibilitet. Det er muligt at integrere i to forskellige terminaler: P400 plus, der er stationær, og e285, som er mobil.

PayEx

PayEx

Ka-ching integrerer med PayEx, som er en af ​​de førende betalingsløsningsvirksomheder i Norden. Med integrationen til IPP350-terminalen er du garanteret en nem og sikker betaling.