Kontakt os

Om Ka-ching

Fortiden

Holdet bag Ka-ching består af eksperter, der har arbejdet med e-handel, mobile løsninger, brugervenlighed og strategi gennem mange år. Vi slog os sammen for at løse et betydeligt og aktuelt problem i vores samfund: Butikkens død.

Vores baggrund og oplevelser er grunden til, at vi har fundet nye veje. Dette betyder, at Ka-ching POS ikke bare er endnu et moderniseret IBM-kassesystem fra 70'erne. De apps, vi har oprettet, er designet til at få dig til at tænke på salg og kundeservice på en helt ny måde.

Nutiden

Moderne forbrugere shopper hjemmefra deres sofa i stedet for at besøge de fysiske butikker. Derfor er det vigtigt, nu mere end nogensinde, at skabe ekstraordinære købsoplevelser, når kunderne endelig dukker op i butikken. Som forbruger vil vi gerne opleve den sikkerhed,  god dialog og personlig kompetent service indebærer - noget e-handel ikke er og ikke kan levere.

Med Ka-ching vil dine butiksmedarbejder blive formet til det, vi kalder 'Den digitale købmand'. Transformationen vil ske, når din butik begynder at bruge Ka-ching, da vores system gør det muligt at sælge online produkter i butikken. Gennem data og digitale hjælpemidler er den digitale købmand i stand til at skabe en fremragende købsoplevelse såvel som at sælge mere i butikken.

Ka-ching er beregnet til at inkludere kunden i salget, og vores tidsløse design får dig til at ønske at se mere. Det er hele ideen bag Ka-ching.

Fremtiden

Bliv en de af vores revolution af detailhandlen og invester i fremtiden. Når du modtager prisen på din løsning, får du ikke bare dine licenser og noget hardware. Du får et yderst funktionelt system, det er noget nært omkostningsfrit, og som løbende opdateres med nye spændende funktioner. Vi tager os af den videre udvikling for at sikre dig, at du altid har noget at se frem til.