Digital af hjertet

Vil du være en del af holdet?

Ka-ching er ejet af RelateIT – derfor går vores ansættelser også igennem her. Som medarbejder i RelateIT får du mere end 150 kollegaer fordelt i København, Odense, Kolding, Skanderborg, Aalborg og det altid solrige Dubai.  

Det sociale er meget vigtigt for os, hvilket afspejler sig i vores kerneværdier; Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde. 

Flad struktur

Hos RelateIT bliver du en del af en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen – I er faktisk lige ved siden af hinanden. Vi har en flad struktur og stræber hele tiden efter at være fleksible. Både med de værktøjer vi arbejder med, med vores arbejdstider og i vores omstilling til nye situationer. 

Dine faglige kompetencer blive sat på dagsordenen. Vi afholder nemlig månedlige interne opkvalificeringsseminarer, hvor alle får lov til at dykke ned i spændende opgaver, vidensdeling med hinanden og lære nye ting.  

Du får også nogle af landet dygtigste kollegaer, som altid er klar til at give en hjælpende hånd, og give dig sparring når du har brug for det. 

Vil du læse mere om en karriere i RelateIT, eller se vores ledige stillinger, kan du klikke lige her. 

Læs mere om en karriere i RelateIT

Alle ledige stillinger
Se alle ledige stillinger hos RelateIT