Case Study

Brdr. D's Vinhandel – Et salgsværktøj til vinhandleren

Alt dine ekspedienter behøver  – bortset fra en oplukker!

Gør mersalg og krydssalg til en integreret del af kundeoplevelsen

Gør mersalg og krydssalg til en integreret del af kundeoplevelsen

Du kan ikke købe gin uden tonic! Med Ka-ching POS har ekspedienterne i Brdr. D's Vinhandel et meget intuitivt salgssystem, der giver dem mulighed for at fokusere på at give kunden fremragende service og vejledning. Ka-chings intelligent produktanbefaling sørger for, at dine medarbejdere husker at yde en ekstra service.

Sælg fra hele kataloget – også eksterne lagere

Sælg fra hele kataloget – også eksterne lagere

Ka-ching gør det muligt for ekspedienterne at have alle produktoplysninger med, når de møder kunden for at give den bedst mulige købsoplevelse. Hvis du har udsolgt af en bestemt vin, kan dine ekspedienter sælge fra dit online lager og sende det direkte hjem til kunden.

Sæt kunden i fokus og send dem hjem med et tilbud de ikke kan afslå

Sæt kunden i fokus og send dem hjem med et tilbud de ikke kan afslå

Brdr. D Vinhandel har en ambition om at holde den fysiske butik i live og stadig give kunden god vin til en rimelig pris. Ka-ching POS giver ekspedienterne mulighed for at fokusere på kunden og deres behov, så hvis en kunde har brug for lidt tid til overveje købet, behøver du ikke at frygte for at miste salget – send et tilbud via e-mail for at sikre, at kunden ikke glemmer dig.

Bliv klar til fremtiden med en cloud-baseret backend

Bliv klar til fremtiden med en cloud-baseret backend

Med Ka-ching har Brdr. D's Vinhandel  fået en cloud-baseret backend-infrastruktur, som giver dem mulighed for at arbejde effektivt med tilpasninger gennem en browser-baseret interface. På den måde er Brdr. D's Vinhandel klar til at erobre fremtiden!

Et moderne salgssystem til dig og dine ekspedienter

Et moderne salgssystem til dig og dine ekspedienter

Med et moderne og stilfuldt look er Ka-ching POS et fleksibelt salgssystem, der giver dine ekspedienter mulighed for at bringe salgsprocessen til kunden. Derudover kommer Ka-ching POS med en lang række integrationer til alle de betydelige terminalleverandører for at sikre dig, at du kan levere en hurtig og sikker betalingsproces til dine kunder.

Vi er der for dig!

Vi er der for dig!

Selvom Ka-ching er et yderst intuitivt salgssystem, kan alle komme i en situation, hvor hjælp er nødvendig. Hos Ka-ching er vi altid klar til at hjælpe, og ligesom alle vores andre kunder, kan Brdr. D's Vinhandel få support 24/7.

Færre bekymringer med de rigtige integrationer

Sammen med Info Solution har Ka-ching formået at integrere alle data fra Brdr. D's Vinhandel – og det er smukt!

Gennem dette partnerskab sikres Brdr. D's Vinhandel et transparent og brugervenligt POS, der giver dem mulighed for at fokusere på kunden.

Og det er ikke kun let at bruge. Det er også skalerbart! Så uanset om du er en lille virksomhed eller en større en, er en integration mellem Info Solution og Ka-ching øsningen for din virksomhed.

"Ka-ching er ekstremt intuitivt, hurtigt og problemfrit"

Simon Agerlund, ekspedient hos Brdr. D’s Vinhandel

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant