Mobile Endless aisle

Fotografit tager hele sortimentet med på messe

1 Samarbejde

Fotografit er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i salg af undervandskamera og tilbehør til dykkere. Virksomheden sælger alle deres produkter fra en webshop, men deltager også i diverse dykkermesser på tværs af Europa, hvor de messebesøgende har mulighed for at købe undervandskamera, undervandslys og forskelligt tilbehør. 

I januar 2020 indledte vi et samarbejde med Fotografit i forbindelse med deres deltagelse i en dykkermesse i Tyskland. Målet var, at Fotografit på messen skulle have mulighed for at sælge hele deres sortiment, selvom det ikke var alle produkter, der var til stede på standen. Den indledende planlægning blev hurtigt gennemført, og allerede et par dage efter det afsluttende møde, solgte Fotografits medarbejdere undervandskameraerer gennem Ka-ching på dykkermessen i Tyskland.  

2 Udfordring

Med Europas største udvalg af undervandskamera kan det være svært, at have hele sortimentet med sig, når Fotografit deltager i dykkermesser. Det betyder, at kunderne indtil nu har haft svært ved at se alternative produkter end de, der er til stede i standen. Derudover har Fotografit oplevet, at kommunikationen med kunderne er meget fokuseret omkring kassen, da de ikke har opereret med et mobilt POS. Det har medført, at der ikke kan gennemføres et naturligt salg dér, hvor kunden befinder sig, samtidig med, at informationer, som kunden efterspørger, er nødt til at foregå ved kassen, hvorfor medarbejdere er nødt til at forlade kunden.  

3 Løsning

Med Ka-ching implementeret som point-of-sale, når Fotografit deltager i messer, har de nu mulighed for at sælge hele deres sortiment. De kan på medbringe og udstille de mest relevante produkter, men stadig fremvise og sælge øvrige online produkter fra hele sortimentet over iPad’en. Derudover kan Fotografit nu flytte interaktionen med kunden fra kassen, til dér, hvor kunden befinder sig. Det betyder, at medarbejderne kan imødese kunden på en helt anden måde og dermed forbedre kommunikationen og relationen til kunden. Samtidig kan salget foregå langt mere naturligt, da medarbejderne nu ikke behøver at forlade kunden for at indhente informationer om et produkt eller for at gennemføre et salg. 

Udvalgte Ka-ching features
Sælg overalt!

Sælg overalt!

Med Ka-ching er det muligt for Fotografits at sælge hele onlinesortimentet, når de deltager i messer. Derudover er medarbejderne ikke bundet til kassen, men kan yde ekstraordinær service lige dér, hvor kunden befinder sig, med blot en iPad eller en iPhone i hånden.

Sælg fra hele kataloget

Sælg fra hele kataloget

Fotografit har med Ka-ching mulighed for at sælge fra hele kataloget - også de eksterne lagre. Det betyder, at medarbejderne kan give informationer om og sælge et produkt, selvom det ikke er fysisk til stede, og dermed aldrig gå glip af et salg.

Send et uimodståeligt tilbud med på vejen

Send et uimodståeligt tilbud med på vejen

Vil en kunde overveje et køb, kan Fotografit sammensætte en kurv med kunden, gemme den og sende den direkte til kunden. På den måde kan kunde overveje købet, og når denne accepterer, kan tilbuddet hentes, ændres hvis nødvendigt og til sidst gennemføres.

Lynhurtig søgning

Lynhurtig søgning

Med Ka-chings effektive søgefunktion, er det nemt og hurtigt for Fotografit at søge i produktkataloget, så medarbejderne på ingen tid kan give kunderne de informationer, de efterspørger - også på varer, der ikke er tilstede på messen. Al data er søgbar i Ka-ching! 

Forbedr kommunikationen med kunderne

Forbedr kommunikationen med kunderne

Kunderne har mulighed for at følge med i hele saget på iPaden, så medarbejderne i langt højere grad kan kommunikere direkte med kunden. Det betyder, at medarbejderne kan imødese kunden på en helt anden måde og dermed forbedre kommunikationen.

Et kassesystem, der er nemt at bruge

Et kassesystem, der er nemt at bruge

Ka-ching er et fleksibelt salgsystem med et moderne og stilfuldt look, der giver Fotografit muligheden for at bringe salgsprocessen til kunden. Derudover er interface’et intuitivt og simpelt, hvilket gør oplæring af medarbejdere til en leg.

I luften på få dage

Integrationen med Ka-ching er en simpel proces og kan gennemføres hurtigt. Allerede et par dage efter det afsluttende møde, var Fotografit klar til at benytte sig af Ka-ching POS til en dykkermesse i Tyskland. Alle informationerne fra webshoppen blev integreret direkte til Ka-ching, så Fotografits medarbjedere var klar til at sælge til alle de besøgende med det samme. 

Ka-ching POS er i stand til at flytte administrationen og interaktionen med kunden fra kassen til dér, hvor kunden er, ved brug af iPad'en. Vi kan faktisk interagere direkte med kunderne på standen, og jeg kan tilgå kunderne på en anden måde nu, fordi jeg kan bevæge mig rundt på standen
Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant