FREMTIDENS KASSESYSTEM

Ha´ hele butikken lige ved hånden

Med Ka-chings kassesystem har du altid det fulde overblik. Om du står bag kassen eller er på gulvet med dine kunder, har du altid lagerstatus, varianter og meget mere lige ved hånden.

Ka-chings kassesystem
hjælper dig med:

Relevant data om dine produkter

Med Ka-ching's kassesystem har butikspersonalet fuld adgang til produktkataloget, hvilket giver dem mulighed for hurtigt at besvare kundespørgsmål.

Mobilitet i butikken

Ka-ching's digitale kassesystem muliggør mobile betalinger, så kunderne kan betale med deres smartphones og undgå køer i travle perioder.

Altid opdateret lagerstyring

Ka-ching giver dig automatiseret lagerstyring, så personalet aldrig manuelt skal holde styr på produkternes tilgængelighed - et opdateret lager 24/7 

STAUNING WHISKEY

Med Ka-ching har du styr på hele forretningen i realtid

Vi bruger Ka-ching til enormt mange spændende ting. En af grundene til, at vi valgte Ka-ching, var alle de muligheder, der ligger i systemet. Vi får alt viden om produktet serveret, og det er samme information hele vejen rundt - både i vores egen butik og ved vores forhandlere.

Alex Munch, Co-founder og CMO hos Stauning Whiskey

FLERE KUNDECASES

  • Ditur Png
  • Basic And More Png
  • Skagerak Png
  • Seramikku Png
Brdr. D's vinhandel

Tag kassesystemet med ud på gulvet og afregn direkte!

Ka-ching er utrolig intuitivt. Det har den fordel, at man i de travle perioder kan undgå køer ved at afregne med kunderne ude på gulvet. Samtidig har man alt produktinformation lige ved fingerspidserne.

Simon Agerlund, Butiksassistent hos Brdr. D's Vinhandel

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant