Case study

Så nemt at implementere, at du kan gøre det selv

Basic & More, som åbnede sin første butik i 2021, har på kort tid etableret sig i flere store danske shoppingcentre og gågader. Vi er stolte over at kunne fortælle, at Basic & More har valgt Ka-ching som deres fremtidige POS-system. Implementeringen af Ka-chings POS-system har været så nem, at de fremover selv står for det.

Et innovativt koncept der tager hånd om spildvarer & overflod

Basic & More blev etableret i 2021 og har hurtigt fundet vej til prominente danske shoppingcentre og gågader. Deres sortiment består primært af isenkram, boligartikler og interiør. Produkterne i deres sortiment omfatter varer med mindre skønhedsfejl eller overskudsvarer, der kan købes til en favorabel pris. Basic & More blev grundlagt med en ambition om at skabe en positiv indvirkning på vores omgivelser, og om at påtage sig medansvar for den overflod af varer, der konstant produceres omkring os.

Grundlagt

Grundlagt

2021

Koncept

Koncept

Køb 2. sorteringsvarer og få en god pris

Mission

Mission

At tage medansvar for overflod af vareproduktion

En problemfri overgang til Ka-ching: Basic & More overtager selv integrationsprocessen i alle butikker

Det har været en utrolig nem og behagelig overgang til Ka-chings POS-system. Faktisk har det været så brugervenligt, at Basic & More, efter opstart af to butikker, har valgt selv at overtage integrationsprocessen for Ka-chings POS-system i resten af butikkerne fremadrettet.

Thomas Hede Guldmann, COO for Basic & More udtaler: Vi ønskede noget moderne og intuitivt – og det har vi fået. Jeg har selv sat Ka-ching systemet op i vores butik i Aalborg, og det er nemt for os at administrere, styre og indstille kasserne på egen hånd. Selve uddannelsesprocessen er også hurtig. En halv time med mine ansatte var nok.

SHOPIFY INTEGRATION

Et POS-system med mulighed for integration til Shopify

Basic & More valgte blandt andet Ka-ching´s POS-system på grund af dets enkelthed og brugervenlighed. Den nemme opsætning gør Ka-chings POS-system utrolig let at arbejde med, da man overgår til et interface, de fleste kan arbejde med. Derudover kan man drage store fordele med Ka-chings POS-system, da man har mulighed for at integrere alle sine varer og lagerbeholdning med Shopify. 

Thomas Hede Guldmann, COO for Basic & More udtaler: Det har været en nem overgang fra Shopify til Ka-chings POS-system. Den måde man arbejder med kassesystemet, og den måde man søger på de forskellige varer, er meget i spænd med Shopify, hvilket gør det supernemt for vores kassemedarbejdere at arbejde med, da det er et system, de er vant til.

BRUGERVENLIGHED

Lethed i håndtering af returneringer og fremragende brugervenlighed

Med Ka-chings POS-system som værktøj kan Basic & More nemmere håndtere returneringer, uanset om kunderne ønsker kontant tilbagebetaling, tilbageførsel til kort eller et tilgodebevis. Denne nye funktion har gjort tingene markant nemmere for virksomheden. Derudover giver Ka-chings POS-system et nemt overblik over de produkter, man sælger.

Thomas Hede Guldmann, COO for Basic & More udtaler: Hele vores returproces er blevet betydeligt nemmere at håndtere med Ka-chings POS-system. Nu kan vi tage en vare retur, og hele processen kan foregå smidigt, uanset om kunden ønsker kontant tilbagebetaling, tilbageførsel til kort eller et tilgodebevis. Det er et værktøj, vi ikke har haft før, og det har i høj grad gjort tingene nemmere. Derudover er brugervenligheden på platformen fremragende. Alt ser rigtig godt ud – billederne af produkterne gør det nemt, fordi man hurtigt kan genkende de varer, man arbejder med.

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant