En smartere måde at håndtere dine gavekort på

Ka-ching Loyalty

Med Ka-ching's gavekortsfunktion bliver dit brug af gavekort meget mere enkel. Du kan nemt downloade dem til din telefon eller tilføje dem til din digitale tegnebog (wallet), hvilket betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at miste dine gavekort.

Fordelene ved Ka-ching POS

Når du vælger Ka-ching som dit nye kassesystem, får du ud over et nemt og intuitivt system, også en lang række fordele, som gør hverdagen endnu lettere for dig og dine medarbejdere.

Nem opsætning

Et kassesystem må ikke være kompliceret, og Ka-ching er så let, som det kan blive. Daglig drift i jeres Back Office sker gennem et intuitivt interface.

Pålideligt

Det vigtigste er, at dit POS system er pålideligt. Ka-ching POS er bygget på et bundsolidt fundament, som ikke svigter dig.

Intuitivt

Lad dit kassesystem hjælpe dine ekspedienter. Ka-ching tilbyder et intuitivt og overskueligt interface, der gør det nemt at arbejde med.

Hardware

Ka-ching POS leveres med gennemtestede integrationer til alle terminalleverandører. Det sikrer dig en hurtig og sikker betalingsproces i din butik.

Cloud-baseret

Ka-ching har en cloud-baseret backend-infrastruktur. Det giver dig mulighed for at arbejde med tilpasninger gennem et nemt browser-baseret interface.

Support

Vi er her for dig og tilbyder ekstern on-call support 24/7 til dit Ka-ching POS-system. Det betyder, at du ikke kommer til at gå glip af ét eneste salg!

De bruger allerede Ka-ching

  • Ditur Transparent
  • Stauning Whisky
  • Basic & More Logo 2
  • Bibi C Logo

seramikku_logo

Ka-ching er et super brugervenligt og intuitivt system. Det er nemt at sætte op og oplære nye medarbejdere. Det sparer os for en masse administrativt tid.
- Mads Pedersen, Managing Director, Seramikku

Hvordan passer Ka-ching til din virksomhed?

Lad os tage en snak om din virksomhed, dine ønsker og behov, og lad os samtidig finde en løsning som er skræddersyet til lige netop jer.

Vi er eksperter i at tilpasse løsningen, så du får mest muligt ud af dit kassesystem, og din virksomhed får størst mulig økonomisk gevinst ved valget.

Omnichannel er fremtiden for retail

Fremtiden er et POS system, som kan håndtere Omnichannel.

For hvad nu, hvis du kunne sælge fra hele dit online produktkatalog direkte fra butikken?

Ka-ching POS gør det nemt og hurtigt at kontrollere, om et produkt er tilgængeligt online - eller i en af dine andre butikker. Og direkte fra kassen, kan du sælge enten med levering til kundens adresse eller afhentning i en af dine andre butikker.

På den måde er du sikker på aldrig at gå glip af salget, når bare produktet er på lager online eller i en af dine butikker.

Et væld af integrationer

Vi leverer dit digitale kassesystem. Det er dét vi er eksperter i. Andre er eksperter i andre ting.

Derfor kommer Ka-ching med en lang række integrationer, til de værktøjer du bruger i forvejen.

Vi har standardintegrationer til en lang række systemer, så du kan tilpasse dit kasseapparatet præcis som du ønsker det.

Du kan få et overblik over vores standardintegrationer her. Findes den ikke, kan du forbinde din eksisterende infrastruktur med vores åbne API.

Bogføring sker automatisk

Med standardintegrationen ti Visma Business, sikrer du dig, at alt al produktinformation, billeder og kundespecifikke rabatter automatisk opdateres i POS. 

Integrationen sikrer ikke kun, at alt salg synkroniseres med Visma Business, men også den daglige vedligeholdelse af lager, kreditkunder, butikstællinger og meget mere.

Dine salg, både fra din fysiske butik og dit online lager, bliver automatisk synkroniseret med din Visma Business.

Kontinuerlig udvikling

Hvordan sikrer du dig, at dig kassesystem altid er up to date?

Med Ka-ching får du løbende opdateringer og udvidelser, som gør din hverdag endnu lettere.

Kort sagt, udvikler vi dit kassesystem, så det altid er tidssvarende. Det betyder, at du altid har et topmoderne kassesystem, som er forberedt på, blandt andet, ændringen i bogføringslovgivningen.

Det eneste du selv skal gøre, er at opdaterer via App store - eller slå automatiske opdateringer til.

Du kan herunder læse om alle vores release notes - men bemærk, det er en teknisk gennemgang af hver enkelt.

Tag disken med ud i butikken

Hvorfor være låst til din kasse?

Med Ka-ching kan du tage dit POS system med rundt i butikken. Det giver dig både en fleksibel ekspedition og en endnu bedre kundeoplevelse.

Med et håndholdt kassesystem, og de rigtige integrationer, kan du gennemføre salget overalt i butikken.

Det betyder, at dine ekspedienter får friheden til at give dine kunder den allerbedste oplevelse, og gøre alt for at de også vender tilbage til dig igen og igen.

 

Send et tilbud

Lad dine kunder overveje købet ved at sende en mail med tilbuddet med det samme. Gem kurven og gennemfør salget senere.

Endless aisle

Slut med at kunder går tomhændede fra din butik, når du kan sælge fra lager, webshop og butik på én og samme ordre.

Mersalg og krydssalg

Giv dine ekspedienter mulighed for at yde mersalg og krydssalg baseret på data fra dynamiske anbefalinger fra dit website. 

Boost din kundeklub

Mind dine ekspedienter at anbefale kunderne at tilmelde sig jeres kundeklub eller nyhedsbrev under selve salgsprocessen. 

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant 

Se de seneste nyheder fra Ka-ching

FAQ: Den nye lovgivning om digitale kasseapparater

Den nye lovgivning om indførelse af digitale kasseapparater træder snart i kraft. Og ja vi ved det godt - det kan virke som en svær og kompleks forandring for mange virksomhedsejere. For at hjælpe med at afklare nogle af de mest almindelige spørgsmål, har vi udarbejdet denne FAQ-sektion. Her finder du svar på de spørgsmål, der oftest opstår i forbindelse med den nye lovgivning.

Sådan optimerer du din E-commerce med et integreret kassesystem

For dem der handler online er en velfungerende E-commerce afgørende for succes. Et integreret kassesystem kan være en game-changer, da det bringer en række fordele til bordet, der kan forbedre både kundeoplevelsen og den interne drift. Lad os udforske, hvordan et integreret kassesystem kan optimere din online butik ved at forbedre kundeoplevelsen, lagerstyring og salgsrapportering.