Omnichannel-konference 2021

Ka-ching er eksklusiv sponsor ved Dansk Erhvervs omnichannel-konference

Dansk Erhverv afholder den 16. juni en virtuel konference, som i år vil dykke ned i, hvordan man skaber mersalg og kundeloyalitet. I et stærkt felt af oplægsholdere vil Ka-ching fortælle om kundernes forventning til omnichannel, og hvorfor pure players begynder at åbne fysiske butikker.

Ka-ching er eksklusiv sponsor ved Dansk Erhvervs omnichannel-konference

Hvorfor er omnichannel vigtigt? Er det ikke nok bare at være til stede online? På Dansk Erhvervs omnichannel-konference kan du blive klogere på, hvordan du styrker dine kunderelationer og din forretning gennem omnichannel, samt hvordan de forskellige kanaler spiller sammen. Udover vores egen CEO Martin Sandvad, kan du opleve andre talere fra retail med erfaring indenfor succesfuld omnichannel.

Pure players går fuld omnichannel

Indenfor det seneste år er der flere pure players, som har åbnet fysiske butikker og dermed skabt den fulde omnichannel-oplevelse for deres kunder. DitUr.dk har haft stor succes med deres fokus på salg af kvalitetsure til overkommelig pris online, men nu er de klar til at satse på fysiske butikker som et ekstra ben i deres forretning. Til at fuldende denne rejse mod omnichannel har de valgt Ka-ching. 

Theis Hollænder, store managerFoto: https://dontt.dk

Til konferencen har du mulighed for at høre store manager, Theis Hollænder fra Ditur.dk fortælle mere om, hvorfor en fysisk butik har været et centralt ønske for brandet. Derudover vil der også være et oplæg fra en anden af Ka-chings kunder, Censuum, der vil fortælle om, hvordan man lykkedes med at få fysisk retail til at understøtte online handel.

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Detailhandel bliver stadig mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at vælge det rette Point of Sale (POS) system, der kan håndtere både online og fysiske salg. Hos Ka-ching har vi udviklet et avanceret POS-system, der ikke blot er robust og alsidigt, men også tilgængeligt i en gratis version, så du kan teste det, før du forpligter dig. Vores gratis version af Ka-ching POS kan downloades fra App Store, og giver dig mulighed for at udforske vores system i et testmiljø for at se, om det opfylder dine forretningsbehov.

Ka-ching - det måske bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.


Vis mere