Ka-ching POS til Shopify

De 6 bedste fordele ved Ka-chings digitale kasseapparat for Shopify Partnere

Som Shopify Partner ved du, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde dine kunder den bedste e-commerce oplevelse som muligt. Ka-ching POS kommer ind i billedet, når din kunde skal have Shopify og sine fysiske butikker forbundet og kan være en stor gamechanger.

Med Ka-ching POS integreret med Shopify opnår dine kunder nemlig effektiv drift af deres butik. I dette blogindlæg vil vi udforske de fordele, som Ka-ching POS bringer til bordet, og hvordan det kan hjælpe dine Shopify-kunder med at optimere deres forretning.

De 6 bedste fordele ved Ka-chings digitale kasseapparat for Shopify Partnere

Produkt- og lagersynkronisering:
Med Ka-ching POS behøver dine kunder ikke længere bruge tid og kræfter på at opdatere produktdata flere steder. Ka-ching modtager automatisk ændringer i realtid fra Shopify, hvilket betyder, at produkterne altid er opdaterede både online og i butikken. Dette reducerer risikoen for fejl og sikrer en problemfri drift.

Opdateret lagerstatus er afgørende for enhver forretning. Ka-ching POS sørger for, at lagerbeholdningen altid er ajourført og i realtid. Dette betyder, at når et produkt sælges eller tilføjes til lageret via Shopify, sker ændringerne øjeblikkeligt i både fysisk butik og online.

Fleksibel returnering med Ka-ching:
Når varer returneres, giver Ka-chings digitale kasseapparat kunden mulighed for at få pengene tilbage på præcist den måde, de ønsker det, uanset om varen er blevet købt online eller i butikken. Denne funktion er særligt værdsat af mange brugere af Ka-ching POS, når de arbejder med både Shopify og Ka-ching.

Integreret digitalt kasseapparat:
Med Ka-ching POS bliver betalingsprocessen enkel og effektiv. Slut med at taste beløb manuelt på en separat betalingsterminal. Ka-ching POS sender automatisk beløbet til terminalen, hvilket reducerer fejl og gør hele betalingsprocessen hurtigere og mere pålidelig. Med Ka-ching POS og Ka-ching Connector til Shopify kan dine kunder også sige farvel til tabte salgsmuligheder. Kunden går aldrig forgæves – findes varen ikke i butikken, kan man let få den sendt fra webshoppen.

Ingen betalingsgebyrer:
Ka-ching POS har endnu en enestående fordel. Ka-ching tager ingen gebyrer pr. transaktion eller salg. Dine kunder behøver ikke bekymre sig om skjulte omkostninger, hvilket gør det nemt at budgettere og optimere deres forretningsøkonomi.

Dansk telefonsupport

Vi har kontorer i Danmark og er til rådighed for at supportere, hvad enten der er brug for hjælp til Ka-chings Shopify POS løsning eller andet. Vores team er parat til at assistere og kan hurtigt hjælpe med konfigurationen af Ka-ching POS-systemet.

Ka-ching Loyalty – gavekortet du ikke glemmer at bruge
Med Ka-ching Loyalty får din kunde mulighed for at udstede gavekort, der kan lægges på deres kunders telefon via Apple Wallet eller Google Wallet. Du giver altså derfor din kundes kunder et gavekort der er utrolig nemt at bruge. Derudover mister man ikke sit gavekort, da man altid har den tilgængelig på sin telefon og kan blive mindet om gavekortet, når man er i nærheden af en relevant butik. Dette giver din kunde mulighed for at skabe nye kreative forbindelser med deres kunder. Det kan du læse mere om her.

Ka-ching POS er den ultimative løsning til Shopify brugere, der ønsker at levere et enestående digitalt kasseapparat til deres kunder. Med funktioner som produktsynkronisering, lagersynkronisering, integreret betalingsterminal og en masse andre goder er det nemt at forstå, hvorfor Ka-ching POS er det foretrukne valg for mange virksomheder rundt i landet. Hjælp derfor dine Shopify-kunder med at tage deres forretning til næste niveau ved at introducere dem til Ka-ching POS.

For mere information om, hvordan Ka-ching POS kan gavne din forretning og dine kunder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af denne fantastiske løsning.

FAQ: Den nye lovgivning om digitale kasseapparater

Den nye lovgivning om indførelse af digitale kasseapparater træder snart i kraft. Og ja vi ved det godt - det kan virke som en svær og kompleks forandring for mange virksomhedsejere. For at hjælpe med at afklare nogle af de mest almindelige spørgsmål, har vi udarbejdet denne FAQ-sektion. Her finder du svar på de spørgsmål, der oftest opstår i forbindelse med den nye lovgivning.

Sådan optimerer du din E-commerce med et integreret kassesystem

For dem der handler online er en velfungerende E-commerce afgørende for succes. Et integreret kassesystem kan være en game-changer, da det bringer en række fordele til bordet, der kan forbedre både kundeoplevelsen og den interne drift. Lad os udforske, hvordan et integreret kassesystem kan optimere din online butik ved at forbedre kundeoplevelsen, lagerstyring og salgsrapportering.


Vis mere