Ka-ching x Shopify 2024

Hvad er Shopify? - her er alt hvad du behøver at vide om platformen

Er du nysgerrig på at lære mere om en af de største e-commerce platforme i 2024? Lad os dykke ned i Shopify-verdenen og afdække hvad Shopify kan og hvad man kan bruge dem til.

Hvad er Shopify?  - her er alt hvad du behøver at vide om platformen

Den korte ”Hvad er Shopify” forklaring

Shopify er en E-commerce platform, der er brugervenlig og intuitiv. Den er skabt til iværksættere uden stor erfaring inden for webdesign. Målet er at gøre skabelsen af en hjemmeside let tilgængelig for alle. Shopify tilbyder enkle og tilpasselige skabeloner, der gør det muligt for selv ikke-teknisk kyndige at oprette en professionel hjemmeside. Hvis du ønsker avanceret design, kan det også lade sig gøre med hjælp fra en Shopify ekspert.

Shopify har revolutioneret e-commerce ved at tilbyde en omfattende og brugervenlig platform til både små iværksættere og etablerede virksomheder. Med dens intuitive brugergrænseflade og alsidige funktioner er det værd at udforske, om Shopify også kan transformere din online tilstedeværelse.

Hvornår er Shopify det oplagte valg?

Shopify tilbyder ikke kun en letforståelig platform, men den kommer også med et væld af skabeloner, der kan tilpasses, og en række integrationer, der kan udvide funktionaliteten. Dette gør det til det ideelle valg for enhver, der ønsker at oprette en professionel og effektiv online butik. Dog skal det siges, at det ikke er alle integrationer og temaer der er gratis. Det betyder, at du skal være opmærksom, når du tilføjer, da det hurtigt kan blive dyrt, hvis du installerer en masse integrationer.

Når du har brug for hurtig opstart

Opstarten af din Shopify-webshop er en enkel og smidig proces. Med få trin kan du vælge en skabelon, tilføje dine produkter og tilpasse designet efter dine præferencer. Shopify tager sig af de tekniske detaljer, så du kan rette fokus mod din forretning. Selvom der er mange detaljer, der kan forbedre din hjemmeside, kan du tage det i små skridt. Selve opbygningen af hjemmesiden og tilføjelsen af produkter tager ikke meget mere end en dag eller to, afhængigt af antallet af produkter og teknisk kunnen.

Når du har behov for Omnichannel

Ud over grundlæggende e-commerce funktionalitet kan Shopify også hjælpe dig med at skabe en omnichannel-oplevelse. Integrerer du for eksempel Ka-ching POS får du mulighed for at udvide dine salgskanaler og strømline processerne mellem din fysiske butik og online platform. Integreringen af vores POS-system sikrer en samlet lagerstyring, så når en kunde foretager et køb på din Shopify-hjemmeside, opdateres lageret også i din fysiske butik og omvendt.

Shopify og Ka-ching POS

Ka-ching POS, en førsteklasses point-of-sale-løsning, kan diskret integreres med din Shopify-butik og bringe en ny dimension til din forretning. Med synkronisering mellem din online og offline forretning, kan du styre dit lager, ordrer og kundedata mere effektivt.

Opsummering af fordele ved Shopify

Brugervenlighed: Shopify er kendt for sin brugervenlige grænseflade, hvilket gør det let for enhver at administrere deres online butik.

Lagerstyring: Shopify gør det utrolig nemt at holde styr på sit lager. Det er nemt at holde status og at justere op og ned på lagerstatus. Har du både fysisk butik og Shopify anbefaler vi at du integrerer Ka-ching POS, da du får en komplet omnichannel oplevelse. Ka-ching sørger nemlig for, at dit fysiske lager og Shopify lager er identisk og up to date.

Tilpasning: Med et væld af tilpasningsmuligheder kan du skabe en unik og professionel online butik – som var du uddannet webdesigner.

Analytics: Shopify har et utrolig intuitivt og smart analytics system integreret, så du altid kan holde øje med besøgende, salg, tendenser og meget mere. Det gør det nemmere at holde øje med hvordan det går måned for måned.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.

Ny lov om obligatorisk brug af digitale kasseapparater fra 1.1.2024 i udvalgte brancher

I dag er der specifikke krav til indholdet af salgsboner fra kasseapparater, når du sælger noget til dine kunder. Fra 1. januar 2024 udvides disse regler til også at omfatte et lovkrav om digital salgsregistrering for visse brancher. I denne blog vil vi informere jer om de nye regler, og ruste dig så godt som muligt, så du kommer lettest igennem skiftet til et digitalt kasseapparat.

Hvordan kan Machine Learning i POS skabe værdi for din butik i 2024?

AI og POS går hånd i hånd, når det kommer til optimering af en butik i 2024. Kunstig intelligens i din butik giver dit POS system mulighed for selv at finde sammenhænge mellem produkter og købsmønstre. Med ekspedientens kendskab til både produkter og lagersortimentet samt data fra tidligere køb, vil Machine Learning være en medspiller for ekspedienten, som står endnu stærkere i salgssituationen. Jo flere salg du har, des mere data og jo mere specialiserede anbefalinger vil systemet generere.


Vis mere