Nye downloads i Apple App Store

Fire gange så meget Ka-ching

Ka-ching har nu hele fire apps i App Store. Den mest centrale udover Ka-ching POS, er Ka-ching Stock appen. Et vigtigt redskab når der skal modtages varer og holdes status. Ka-ching POS kan mange ting, men visse ting skal man lade specialisterne om. Derfor er der de tre andre Ka-ching apps, som har hver sin funktionalitet indenfor lagerstyring, overblik og kundeskærm. 

 

Ka-ching Stock – simpelt er bedre

Ka-ching stock app til lagertælling

Der er ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede end de behøver at være. Derfor har Ka-ching Stock også kun fire knapper: To knapper til varemodtagelse og statusoptælling og i næste version vil der komme to knapper til at fjerne og overføre varer med.

Det er i realiteten også meget simpelt. Når der ankommer varer til butikken, scanner man stregkoden på produktet og tilføjer antal. Derefter bliver varen tilføjet systemet og hvis Ka-ching POS er tilknyttet din webshop, bliver lageret også helt automatisk opdateret der. 

Statusoptælling fungerer på samme måde. Mange butikker får tilsendt eksterne scannere når der skal afholdes status, men med Ka-ching Stock, har du alt hvad du skal bruge lige ved hånden. Alle data overføres automatisk, og så er der egentlig ikke mere arbejde i det.

Download Ka-ching Stock

Behold det kølige overblik med Ka-ching Dashboard

Ka-ching Dashboard app

Ka-ching Dashboard giver dig adgang til hele butikken direkte fra din telefon. Her kan du se: 

  • Nøgletal
  • Omsætning
  • Dækningsbidrag
  • Dækningsgrad
  • Gennemsnitlige varer pr. salg
  • Mest solgte varer.

Du kan vælge at få oversigterne baseret på timer, dage, uger, måneder eller år og de kan vises for enten en specifik butik eller alle butikker. Derudover kan man se hvordan de forskellige butikker placerer sig i forhold til hinanden ud fra deres performance på de valgte tal. 

Download Ka-ching Dashboard

Second Screen – kundernes skærm

Ka-ching kundevendt skærm

Second Screen giver dig muligheden for at have en kundevendt skærm i butikken. Den gør at kunden kan følge med når varerne bliver tilføjet til kurven. I tilfælde af at der skal indtastes oplysninger som eksempelvis e-mail, kan kunden gøre det selv direkte på skærmen. 

Download Ka-ching Second Screen

 

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.


Vis mere