Opkøb og ejerskifte

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter. Det betyder ikke, at der er forandringer på vej i forhold til din Ka-ching software, som du fortsat kan benytte, som du plejer. Dine kontaktpersoner hos Ka-ching fortsætter ligeledes i RelateIT, så erfaringen med din løsning forsvinder heller ikke.  

Ka-ching er blevet en del af en ambitiøs forretning med eksisterende support- og hardwareafdeling. Du kan derfor forvente en topmotiveret supportafdeling, der altid er klar til at hjælpe jer. Og med RelateIT som din leverandør, får du nu en større og landsdækkende virksomhed i ryggen, der kan hjælpe dig på flere områder inden for værdiskabende IT-løsninger til detailbranchen.  

 

Gode synergier til glæde for dig 

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Vi er virkelig glade for at få Ka-ching under vores vinger, da vi kan se en god synergi i at kombinere vores ekspertise indenfor IT-løsninger til detailhandlen med Ka-chings mobile POS-løsning.  

 

Plads til både store og små detail-virksomheder 

Mange af vores nuværende kunder er vokset sig større med os. I dag har vi store detailkæder som Søstrene Grene, Plantorama og Normal på kundelisten, men vi hjælper også mindre virksomheder med deres omnichannel-strategier, webshops, kasseløsninger og ERP-systemer. Vi ser frem til at hjælpe dig også. Først og fremmest med din Ka-ching løsning, men har du behov for en uforpligtende snak om, hvordan dine processer kan effektiviseres yderligere, står vi selvfølgelig til rådighed.  

Har du konkrete spørgsmål til, hvad fx Microsoft Business Central, LS Retail, Microsoft Power Apps eller Microsoft Power BI kan gøre for dig, svarer vi gerne, ligesom vi også gerne sætter dig i forbindelse med vores IT-infrastruktur afdeling eller vores web afdeling, hvis du har behov for rådgivning inden for disse områder.  

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om nyheder, events og kampagner fra RelateIT kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.


Vis mere