Opkøb og ejerskifte

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter. Det betyder ikke, at der er forandringer på vej i forhold til din Ka-ching software, som du fortsat kan benytte, som du plejer. Dine kontaktpersoner hos Ka-ching fortsætter ligeledes i RelateIT, så erfaringen med din løsning forsvinder heller ikke.  

Ka-ching er blevet en del af en ambitiøs forretning med eksisterende support- og hardwareafdeling. Du kan derfor forvente en topmotiveret supportafdeling, der altid er klar til at hjælpe jer. Og med RelateIT som din leverandør, får du nu en større og landsdækkende virksomhed i ryggen, der kan hjælpe dig på flere områder inden for værdiskabende IT-løsninger til detailbranchen.  

 

Gode synergier til glæde for dig 

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Vi er virkelig glade for at få Ka-ching under vores vinger, da vi kan se en god synergi i at kombinere vores ekspertise indenfor IT-løsninger til detailhandlen med Ka-chings mobile POS-løsning.  

 

Plads til både store og små detail-virksomheder 

Mange af vores nuværende kunder er vokset sig større med os. I dag har vi store detailkæder som Søstrene Grene, Plantorama og Normal på kundelisten, men vi hjælper også mindre virksomheder med deres omnichannel-strategier, webshops, kasseløsninger og ERP-systemer. Vi ser frem til at hjælpe dig også. Først og fremmest med din Ka-ching løsning, men har du behov for en uforpligtende snak om, hvordan dine processer kan effektiviseres yderligere, står vi selvfølgelig til rådighed.  

Har du konkrete spørgsmål til, hvad fx Microsoft Business Central, LS Retail, Microsoft Power Apps eller Microsoft Power BI kan gøre for dig, svarer vi gerne, ligesom vi også gerne sætter dig i forbindelse med vores IT-infrastruktur afdeling eller vores web afdeling, hvis du har behov for rådgivning inden for disse områder.  

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om nyheder, events og kampagner fra RelateIT kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Så er den her: Ka-ching Connector app til Shopify

Ka-ching release 21 er landet og klar til download og denne her nyhed har vi glædet os til at dele! Vores integration til Shopify er nemlig testet og køreklar – lige til at installere. Vi deler 9 fordele ved integrationen og giver en lille opdatering på nogle af de andre nye funktioner i denne release.

Ka-ching ver. 18 - Ingen kunde må gå forgæves...

Med denne release tager vi endnu et skridt imod, at ingen kunde skal gå forgæves til en butik med Ka-ching. Udover at man naturligvis kan bestille online produkter i butikken, kan man nu også bestille eller reservere produkter fra andre butikker i kæden.

Det betyder at vores Reserve & Collect og Click & Collect fra web til butik, nu er blevet udvidet til også at håndtere fra butik til butik. Så nu er det slut med at ekspedienten skal ringe rundt for at finde varen - den kan bare bestilles eller reserveres direkte fra butikken - og så kan kunden afhente varen i den butik som har den på lager.

Vi introducerer også Ship from Store, så det ønskede produkt kan bestilles og sendes fra en anden butik, end den som kunden er i. Det betyder at alle butikker i princippet kan operere som distribuerede fjernlagre og dermed øge omsætningshastigheden i butikkerne.

Vi nægter at lade folk gå forgæves til en butik!

Fire gange så meget Ka-ching

Ka-ching har nu hele fire apps i App Store. Den mest centrale udover Ka-ching POS, er Ka-ching Stock appen. Et vigtigt redskab når der skal modtages varer og holdes status. Ka-ching POS kan mange ting, men visse ting skal man lade specialisterne om. Derfor er der de tre andre Ka-ching apps, som har hver sin funktionalitet indenfor lagerstyring, overblik og kundeskærm. 


Vis mere