Ka-ching henter omnichannel-profil

Hos Ka-ching starter vi forårsmånederne ud med at tilføje en ny medarbejder til vores team. Efter et år, hvor e-handel er boomet fremad, har vi set et behov for at opruste på omnichannel fronten, og vi er derfor glad for at kunne byde Anders Wedendahl velkommen til Ka-ching 🎉

Ka-ching henter omnichannel-profil

Anders Wedendahl tiltrådte 1. marts som projektleder, hvor hans primære rolle bliver at hjælpe vores kunder med at komme godt fra land og få integreret deres systemer med Ka-ching. Allerede på førstedagen er Anders blevet en del af et større projekt med en af Danmarks største og ældste retailers, som vi glæder os til at kunne fortælle mere om. Sideløbende skal han bidrage til videreudviklingen af Ka-ching som produkt samt sørge for, at Ka-ching får en skarp position i markedet som den bedste POS løsning til retail. 

At valget faldt på Ka-ching er ingen tilfældighed. For Anders er det muligheden for at udvikle og forme fremtidens retail teknologier, der kan sikre den bedste kundeoplevelse nu og i fremtiden. “En del af den transformation som retail står overfor er, at vælge et salgsredskab, der kan hjælpe med at sikre deres forretning fremadrettet – og det kan Ka-ching”, lyder det fra Anders.

“Jeg ville gerne arbejde mere “hands-on” med et produkt og være med til at implementere omnichannel løsninger, der hurtigt giver et afkast på bundlinjen. Mit ønske er, at Ka-ching kan være med til at accelerere retail landskabets adaption af ny teknologi. Med Ka-ching får retail et produkt, der kan afhjælpe dem med de udfordringer, de står overfor hver dag i butikken, så de kan give kunderne den bedste oplevelse og service, hver gang.”

Anders har i en længere årrække arbejdet med hele spektret indenfor retail hos Pandora og IC Group, der huser brands som Peak Performance, By Malene Birger og Tiger of Sweden. Efter 6 år på kundesiden har Anders det seneste 1,5 år arbejdet som konsulent hos omnichannel bureauet Impact, hvor han har tilegnet sig stor indsigt i kundeanalyser og it arkitektur.

Om matchet mellem Anders og Ka-ching udtaler CEO Martin Sandvad: “Anders har den helt perfekte erfaring og baggrund til at kunne bringe Ka-ching videre på vores omnichannel rejse. Med hands-on erfaringer fra retailere som Peak Performance og Pandora, samt den mere brede konsulent erfaring fra Nordens førende omnichannel bureau IMPACT, så har Anders nøjagtig den profil, som vi og vores kunder har brug for. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Anders vil kunne bidrage med masser af værdi på vores kundeprojekter og ikke mindst på produktets generelle udvikling og udformning”.

Sådan skaber du et brand, ingen kan modstå

21 april 2021

Forbrugernes måde at shoppe på skal forstås som en refleksion af samfundet. For at forstå de tendenser, der dominerer retail-branchen, må man først forstå de sociale, politiske og økonomiske trends. Forbrugernes behov, i den vestlige verden, er ikke kun fysiske men også etiske, selvrealiserende, bæredygtige og politiske. Det handler derfor om at skabe et brand, som forbrugerne vil adaptere til deres individuelle livsstil.

Fremtidens retail er levende data

14 april 2021

Forestil dig at du går ind i en butik, hvor du får en push-notifikation i form af en velkomstbesked. I den vil du blive præsenteret af tilbud og anbefalinger baseret på tidligere køb, eller personer du følger på de sociale medier. Inde i butikken står en ekspedient klar til at hjælpe dig videre baseret på de data butikken har om dig. Det scenarie er ikke fremtiden, men den perfekte blanding af data og kunstig intelligens, som kunderne kommer til at nyde godt af – hvis redskaberne er til rådighed.

Post-corona shopping – kunderne har fået nye vaner

31 marts 2021

I godt en måned har store dele af den danske detailhandel haft åbent, og med regerings nye genåbningsplan kan storcentre og større butikker nu endelig også se målstregen. Dog er det de færreste butikker, som kører business as usual, og meget har ændret sig på et år. Her kigger vi på, hvilke nye tiltag vi er blevet mødt af, og hvilke kunderne fortsat vil bruge.


Vis mere