Release 27

Ka-ching Release 27: Spændende nyheder om gavekort i din wallet med Ka-ching Loyalty

Ka-ching har netop frigivet seneste opdatering, Release 27, der bringer en række spændende funktioner og forbedringer. Denne opdatering sigter mod at gøre POS-oplevelsen endnu bedre for både forretninger og ekspedienter. Lad os tage et dybere kig på, hvad denne opdatering bringer til bordet.

Ka-ching Release 27: Spændende nyheder om gavekort i din wallet med Ka-ching Loyalty

Ka-ching Loyalty - gavekortet du ikke glemmer at bruge

Med Ka-ching Loyalty får du en spændende ny funktion - gavekort i Wallet på kundens telefon. Dette giver dig mulighed for at skabe nye kreative forbindelser med dine kunder og styrke dit brands tilstedeværelse på en unik måde. Design unikke gavekort ud fra skabeloner, der passer til Apple Wallet og Google Wallet og som samtidig repræsenterer dit brand på bedste vis.
Gavekort på iphone

Du har også mulighed for at tilføje koordinater til gavekortene, så de vises på kundens telefon, når de er i nærheden af din butik (kun til iPhone-brugere indtil videre). Ekspedienter i butikken får utrolig nemt ved at hjælpe kunden med at tilføje gavekortet til Wallet ved at vise en QR-kode i Ka-ching POS, som kunden kan scanne og dermed få sit gavekort i Wallet. Kunden kan alternativt få sendt et "Føj til Wallet"-link via e-mail eller vedhæfte en PDF med en "Føj til Wallet"-QR-kode.


QR Tablet pos


I Release 27 forbedres opsætning af printerindstillinger og processer

I Release 27 introduceres det nyeste StarPRNT SDK. Det forbedrer stabiliteten af forbindelsen til Star-printerne, og gør udskrivningsprocessen hurtigere og mere pålidelig. Dertil har printerkonfigurationen fået en opgradering med muligheder for at tilslutte labelprintere. Det gør det lettere at opsætte og administrere dine printere.

Som noget nyt i Release 27 har du nu mulighed for at oprette forskellige stregkodelabels til forskellige formål. Uanset om du har brug for hyldeforkanter eller stregkodelabels, så kan du vælge den rigtige skabelon til din printer.

Byttemærker er opdateret så du nu kan vælge at udskrive dem på labelprintere med tilpassede skabeloner. Du har også mulighed for at udskrive gavekvitteringer for individuelle varer ved et salg, så de kan påklistres de varer du sælger.

Andre nye funktioner:

Tilføj eller fjern kontanter
Release 27 introducerer en ny funktion, der giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne kontanter fra pengeskuffen i løbet af dagen. Alle disse transaktioner logges i Z-rapporten og kan nemt integreres med dit regnskabssystem.

Shopify Integration
Hvis du er en Shopify-bruger, er der også gode nyheder. Release 27 tilbyder nu understøttelse af Metafields på produktvarianter og eksperimentel understøttelse for at afbilde betalingstyper i Ka-ching til gateways i Shopify. Dette giver dig adgang til detaljerede oplysninger om transaktioner direkte på ordren i Shopify.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.


Vis mere