Release 27

Ka-ching Release 27: Spændende nyheder om gavekort i din wallet med Ka-ching Loyalty

Ka-ching har netop frigivet seneste opdatering, Release 27, der bringer en række spændende funktioner og forbedringer. Denne opdatering sigter mod at gøre POS-oplevelsen endnu bedre for både forretninger og ekspedienter. Lad os tage et dybere kig på, hvad denne opdatering bringer til bordet.

Ka-ching Release 27: Spændende nyheder om gavekort i din wallet med Ka-ching Loyalty

Ka-ching Loyalty - gavekortet du ikke glemmer at bruge

Med Ka-ching Loyalty får du en spændende ny funktion - gavekort i Wallet på kundens telefon. Dette giver dig mulighed for at skabe nye kreative forbindelser med dine kunder og styrke dit brands tilstedeværelse på en unik måde. Design unikke gavekort ud fra skabeloner, der passer til Apple Wallet og Google Wallet og som samtidig repræsenterer dit brand på bedste vis.
Gavekort på iphone

Du har også mulighed for at tilføje koordinater til gavekortene, så de vises på kundens telefon, når de er i nærheden af din butik (kun til iPhone-brugere indtil videre). Ekspedienter i butikken får utrolig nemt ved at hjælpe kunden med at tilføje gavekortet til Wallet ved at vise en QR-kode i Ka-ching POS, som kunden kan scanne og dermed få sit gavekort i Wallet. Kunden kan alternativt få sendt et "Føj til Wallet"-link via e-mail eller vedhæfte en PDF med en "Føj til Wallet"-QR-kode.


QR Tablet pos


I Release 27 forbedres opsætning af printerindstillinger og processer

I Release 27 introduceres det nyeste StarPRNT SDK. Det forbedrer stabiliteten af forbindelsen til Star-printerne, og gør udskrivningsprocessen hurtigere og mere pålidelig. Dertil har printerkonfigurationen fået en opgradering med muligheder for at tilslutte labelprintere. Det gør det lettere at opsætte og administrere dine printere.

Som noget nyt i Release 27 har du nu mulighed for at oprette forskellige stregkodelabels til forskellige formål. Uanset om du har brug for hyldeforkanter eller stregkodelabels, så kan du vælge den rigtige skabelon til din printer.

Byttemærker er opdateret så du nu kan vælge at udskrive dem på labelprintere med tilpassede skabeloner. Du har også mulighed for at udskrive gavekvitteringer for individuelle varer ved et salg, så de kan påklistres de varer du sælger.

Andre nye funktioner:

Tilføj eller fjern kontanter
Release 27 introducerer en ny funktion, der giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne kontanter fra pengeskuffen i løbet af dagen. Alle disse transaktioner logges i Z-rapporten og kan nemt integreres med dit regnskabssystem.

Shopify Integration
Hvis du er en Shopify-bruger, er der også gode nyheder. Release 27 tilbyder nu understøttelse af Metafields på produktvarianter og eksperimentel understøttelse for at afbilde betalingstyper i Ka-ching til gateways i Shopify. Dette giver dig adgang til detaljerede oplysninger om transaktioner direkte på ordren i Shopify.

De 6 bedste fordele ved Ka-chings digitale kasseapparat for Shopify Partnere

Som Shopify Partner ved du, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde dine kunder den bedste e-commerce oplevelse som muligt. Ka-ching POS kommer ind i billedet, når din kunde skal have Shopify og sine fysiske butikker forbundet og kan være en stor gamechanger.

Med Ka-ching POS integreret med Shopify opnår dine kunder nemlig effektiv drift af deres butik. I dette blogindlæg vil vi udforske de fordele, som Ka-ching POS bringer til bordet, og hvordan det kan hjælpe dine Shopify-kunder med at optimere deres forretning.

FAQ: Den nye lovgivning om digitale kasseapparater

Den nye lovgivning om indførelse af digitale kasseapparater træder snart i kraft. Og ja vi ved det godt - det kan virke som en svær og kompleks forandring for mange virksomhedsejere. For at hjælpe med at afklare nogle af de mest almindelige spørgsmål, har vi udarbejdet denne FAQ-sektion. Her finder du svar på de spørgsmål, der oftest opstår i forbindelse med den nye lovgivning.

Sådan optimerer du din E-commerce med et integreret kassesystem

For dem der handler online er en velfungerende E-commerce afgørende for succes. Et integreret kassesystem kan være en game-changer, da det bringer en række fordele til bordet, der kan forbedre både kundeoplevelsen og den interne drift. Lad os udforske, hvordan et integreret kassesystem kan optimere din online butik ved at forbedre kundeoplevelsen, lagerstyring og salgsrapportering.


Vis mere