Ka-ching version 20

Ka-ching version 20 er klar til download

Ka-ching version 20 er klar til download – det betyder at dit Ka-ching team har arbejdet på nye og bedre funktionaliteter i platformen. Særligt for denne udgivelse er, at mange af de nye funktioner har været direkte efterspurgt af vores eksisterende brugere. Vi er derfor glade for at kunne annoncere, at I kan tage den nye udgivelse i brug allerede nu.

Ka-ching version 20 er klar til download

Hvad har været i fokus?

Lagerfunktionerne har fået et gennemgående løft, som giver ekstra værktøjer indenfor arbejdet omkring lagertal og eksport af disse.

Du får blandt andet en ny lager informationsskærm, der tillader dig at se og eksporterer alle lagerbegivenheder.  Derudover kan lagerfjernelses begivenheder grupperes, så du kan tilføje lige så mange begivenheder du vil – og bruge den samme årsag, kommentar eller dokumentation til flere begivenheder på én gang. Det skaber eksempelvis øget effektivitet ved lageroptælling. Samtidig kan du nu også tillægge fotodokumentation når du fjerner varer fra lageret og i Back Office har du mulighed for at fjerne varer fra lageret med det samme. 

Vi har også fokuseret på at gøre appen bedre til at vise synkroniseringstilstande, så du altid kan se om appen er synkroniseret eksempelvis ved lageroptælling, og være sikker på at tallene også bliver opdateret i systemet som forventet.  

Vi håber, I vil tage godt imod de nye muligheder i Ka-ching POS.

 

Og som altid …

Husk at læse Release Notes og opdaterer alle dine Ka-ching apps, så de er nyeste version. Oversigten over alle de nye funktioner i denne version finder du lige her (link til release notes).

Glæd dig til den næste version af Ka-ching POS

Som en lille teaser, kan vi allerede nu afsløre at næste version kommer til at blive rigtig spændende for dig, som har en Shopify løsning i dag – eller som måske snart skal på én.

 

Vil du vide mere om version 20 eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.


Vis mere