Ka-ching version 20

Ka-ching version 20 er klar til download

Ka-ching version 20 er klar til download – det betyder at dit Ka-ching team har arbejdet på nye og bedre funktionaliteter i platformen. Særligt for denne udgivelse er, at mange af de nye funktioner har været direkte efterspurgt af vores eksisterende brugere. Vi er derfor glade for at kunne annoncere, at I kan tage den nye udgivelse i brug allerede nu.

Ka-ching version 20 er klar til download

Hvad har været i fokus?

Lagerfunktionerne har fået et gennemgående løft, som giver ekstra værktøjer indenfor arbejdet omkring lagertal og eksport af disse.

Du får blandt andet en ny lager informationsskærm, der tillader dig at se og eksporterer alle lagerbegivenheder.  Derudover kan lagerfjernelses begivenheder grupperes, så du kan tilføje lige så mange begivenheder du vil – og bruge den samme årsag, kommentar eller dokumentation til flere begivenheder på én gang. Det skaber eksempelvis øget effektivitet ved lageroptælling. Samtidig kan du nu også tillægge fotodokumentation når du fjerner varer fra lageret og i Back Office har du mulighed for at fjerne varer fra lageret med det samme. 

Vi har også fokuseret på at gøre appen bedre til at vise synkroniseringstilstande, så du altid kan se om appen er synkroniseret eksempelvis ved lageroptælling, og være sikker på at tallene også bliver opdateret i systemet som forventet.  

Vi håber, I vil tage godt imod de nye muligheder i Ka-ching POS.

 

Og som altid …

Husk at læse Release Notes og opdaterer alle dine Ka-ching apps, så de er nyeste version. Oversigten over alle de nye funktioner i denne version finder du lige her (link til release notes).

Glæd dig til den næste version af Ka-ching POS

Som en lille teaser, kan vi allerede nu afsløre at næste version kommer til at blive rigtig spændende for dig, som har en Shopify løsning i dag – eller som måske snart skal på én.

 

Vil du vide mere om version 20 eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

Sælg på Zalando – flere kunder med lille indsats

Sommeren er forbi – og mange af os er tilbage og knokler for vores forretning igen. Vi har brugt den sidste måned på at sikre dig bedre salgsmuligheder. Det har vi gjort ved at lave integration mellem Zalando aka Connected Retail og Ka-ching POS. På den måde kan du skabe flere kunder med en lille indsats. Med den nye integration er din Ka-ching POS stadig fuldt opdateret indenfor lagerbeholdning, når du sælger en vare gennem Connected Retail.

Så er den her: Ka-ching Connector app til Shopify

Ka-ching release 21 er landet og klar til download og denne her nyhed har vi glædet os til at dele! Vores integration til Shopify er nemlig testet og køreklar – lige til at installere. Vi deler 9 fordele ved integrationen og giver en lille opdatering på nogle af de andre nye funktioner i denne release.

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  


Vis mere