Ka-ching version 20

Ka-ching version 20 er klar til download

Ka-ching version 20 er klar til download – det betyder at dit Ka-ching team har arbejdet på nye og bedre funktionaliteter i platformen. Særligt for denne udgivelse er, at mange af de nye funktioner har været direkte efterspurgt af vores eksisterende brugere. Vi er derfor glade for at kunne annoncere, at I kan tage den nye udgivelse i brug allerede nu.

Ka-ching version 20 er klar til download

Hvad har været i fokus?

Lagerfunktionerne har fået et gennemgående løft, som giver ekstra værktøjer indenfor arbejdet omkring lagertal og eksport af disse.

Du får blandt andet en ny lager informationsskærm, der tillader dig at se og eksporterer alle lagerbegivenheder.  Derudover kan lagerfjernelses begivenheder grupperes, så du kan tilføje lige så mange begivenheder du vil – og bruge den samme årsag, kommentar eller dokumentation til flere begivenheder på én gang. Det skaber eksempelvis øget effektivitet ved lageroptælling. Samtidig kan du nu også tillægge fotodokumentation når du fjerner varer fra lageret og i Back Office har du mulighed for at fjerne varer fra lageret med det samme. 

Vi har også fokuseret på at gøre appen bedre til at vise synkroniseringstilstande, så du altid kan se om appen er synkroniseret eksempelvis ved lageroptælling, og være sikker på at tallene også bliver opdateret i systemet som forventet.  

Vi håber, I vil tage godt imod de nye muligheder i Ka-ching POS.

 

Og som altid …

Husk at læse Release Notes og opdaterer alle dine Ka-ching apps, så de er nyeste version. Oversigten over alle de nye funktioner i denne version finder du lige her (link til release notes).

Glæd dig til den næste version af Ka-ching POS

Som en lille teaser, kan vi allerede nu afsløre at næste version kommer til at blive rigtig spændende for dig, som har en Shopify løsning i dag – eller som måske snart skal på én.

 

Vil du vide mere om version 20 eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Ka-ching ver. 18 - Ingen kunde må gå forgæves...

Med denne release tager vi endnu et skridt imod, at ingen kunde skal gå forgæves til en butik med Ka-ching. Udover at man naturligvis kan bestille online produkter i butikken, kan man nu også bestille eller reservere produkter fra andre butikker i kæden.

Det betyder at vores Reserve & Collect og Click & Collect fra web til butik, nu er blevet udvidet til også at håndtere fra butik til butik. Så nu er det slut med at ekspedienten skal ringe rundt for at finde varen - den kan bare bestilles eller reserveres direkte fra butikken - og så kan kunden afhente varen i den butik som har den på lager.

Vi introducerer også Ship from Store, så det ønskede produkt kan bestilles og sendes fra en anden butik, end den som kunden er i. Det betyder at alle butikker i princippet kan operere som distribuerede fjernlagre og dermed øge omsætningshastigheden i butikkerne.

Vi nægter at lade folk gå forgæves til en butik!

Fire gange så meget Ka-ching

Ka-ching har nu hele fire apps i App Store. Den mest centrale udover Ka-ching POS, er Ka-ching Stock appen. Et vigtigt redskab når der skal modtages varer og holdes status. Ka-ching POS kan mange ting, men visse ting skal man lade specialisterne om. Derfor er der de tre andre Ka-ching apps, som har hver sin funktionalitet indenfor lagerstyring, overblik og kundeskærm. 


Vis mere