Ka-ching version 20

Ka-ching version 20 er klar til download

Ka-ching version 20 er klar til download – det betyder at dit Ka-ching team har arbejdet på nye og bedre funktionaliteter i platformen. Særligt for denne udgivelse er, at mange af de nye funktioner har været direkte efterspurgt af vores eksisterende brugere. Vi er derfor glade for at kunne annoncere, at I kan tage den nye udgivelse i brug allerede nu.

Ka-ching version 20 er klar til download

Hvad har været i fokus?

Lagerfunktionerne har fået et gennemgående løft, som giver ekstra værktøjer indenfor arbejdet omkring lagertal og eksport af disse.

Du får blandt andet en ny lager informationsskærm, der tillader dig at se og eksporterer alle lagerbegivenheder.  Derudover kan lagerfjernelses begivenheder grupperes, så du kan tilføje lige så mange begivenheder du vil – og bruge den samme årsag, kommentar eller dokumentation til flere begivenheder på én gang. Det skaber eksempelvis øget effektivitet ved lageroptælling. Samtidig kan du nu også tillægge fotodokumentation når du fjerner varer fra lageret og i Back Office har du mulighed for at fjerne varer fra lageret med det samme. 

Vi har også fokuseret på at gøre appen bedre til at vise synkroniseringstilstande, så du altid kan se om appen er synkroniseret eksempelvis ved lageroptælling, og være sikker på at tallene også bliver opdateret i systemet som forventet.  

Vi håber, I vil tage godt imod de nye muligheder i Ka-ching POS.

 

Og som altid …

Husk at læse Release Notes og opdaterer alle dine Ka-ching apps, så de er nyeste version. Oversigten over alle de nye funktioner i denne version finder du lige her (link til release notes).

Glæd dig til den næste version af Ka-ching POS

Som en lille teaser, kan vi allerede nu afsløre at næste version kommer til at blive rigtig spændende for dig, som har en Shopify løsning i dag – eller som måske snart skal på én.

 

Vil du vide mere om version 20 eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

FAQ: Den nye lovgivning om digitale kasseapparater

Den nye lovgivning om indførelse af digitale kasseapparater træder snart i kraft. Og ja vi ved det godt - det kan virke som en svær og kompleks forandring for mange virksomhedsejere. For at hjælpe med at afklare nogle af de mest almindelige spørgsmål, har vi udarbejdet denne FAQ-sektion. Her finder du svar på de spørgsmål, der oftest opstår i forbindelse med den nye lovgivning.

Sådan optimerer du din E-commerce med et integreret kassesystem

For dem der handler online er en velfungerende E-commerce afgørende for succes. Et integreret kassesystem kan være en game-changer, da det bringer en række fordele til bordet, der kan forbedre både kundeoplevelsen og den interne drift. Lad os udforske, hvordan et integreret kassesystem kan optimere din online butik ved at forbedre kundeoplevelsen, lagerstyring og salgsrapportering.


Vis mere