Ka-ching version 22

Sælg på Zalando – flere kunder med lille indsats

Sommeren er forbi – og mange af os er tilbage og knokler for vores forretning igen. Vi har brugt den sidste måned på at sikre dig bedre salgsmuligheder. Det har vi gjort ved at lave integration mellem Zalando aka Connected Retail og Ka-ching POS. På den måde kan du skabe flere kunder med en lille indsats. Med den nye integration er din Ka-ching POS stadig fuldt opdateret indenfor lagerbeholdning, når du sælger en vare gennem Connected Retail.

Sælg på Zalando – flere kunder med lille indsats

Den nye integration til Connected Retail sender time for time lager- og prisopdateringer fra Ka-ching til Connected Retail. Modtager du en ordre der er placeret på Zalandos platform gennem Connected Retail opdateres lagerbeholdningen i Ka-ching.

Ka-ching Stock app er nu (endnu) mere effektiv!

Vi har også opdateret vores Stock app, så den letter arbejdsbyrden ved modtagelse af nye varer. Med opdateringen af Stock appen er der nu mulighed for at håndtere hele salgsordrer ved varemodtagelse. Det letter flowet en hel del for dig. Har du adgang til digitale følgesedler for købsordre kan du nu scanne følgesedlen fra Stock app og modtage varerne som partier i stedet for at skulle scanne hver leveret vare individuelt.  

 

Og som altid ….

Husk at læse Release Notes og opdatere til seneste version via Apple App Store – og hent din Ka-ching Connector til Shopify via Shopify App store.

 

thomas
Vil du vide mere om den nye version eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

          

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.

Ny lov om obligatorisk brug af digitale kasseapparater fra 1.1.2024 i udvalgte brancher

I dag er der specifikke krav til indholdet af salgsboner fra kasseapparater, når du sælger noget til dine kunder. Fra 1. januar 2024 udvides disse regler til også at omfatte et lovkrav om digital salgsregistrering for visse brancher. I denne blog vil vi informere jer om de nye regler, og ruste dig så godt som muligt, så du kommer lettest igennem skiftet til et digitalt kasseapparat.


Vis mere