Ka-ching version 22

Sælg på Zalando – flere kunder med lille indsats

Sommeren er forbi – og mange af os er tilbage og knokler for vores forretning igen. Vi har brugt den sidste måned på at sikre dig bedre salgsmuligheder. Det har vi gjort ved at lave integration mellem Zalando aka Connected Retail og Ka-ching POS. På den måde kan du skabe flere kunder med en lille indsats. Med den nye integration er din Ka-ching POS stadig fuldt opdateret indenfor lagerbeholdning, når du sælger en vare gennem Connected Retail.

Sælg på Zalando – flere kunder med lille indsats

Den nye integration til Connected Retail sender time for time lager- og prisopdateringer fra Ka-ching til Connected Retail. Modtager du en ordre der er placeret på Zalandos platform gennem Connected Retail opdateres lagerbeholdningen i Ka-ching.

Ka-ching Stock app er nu (endnu) mere effektiv!

Vi har også opdateret vores Stock app, så den letter arbejdsbyrden ved modtagelse af nye varer. Med opdateringen af Stock appen er der nu mulighed for at håndtere hele salgsordrer ved varemodtagelse. Det letter flowet en hel del for dig. Har du adgang til digitale følgesedler for købsordre kan du nu scanne følgesedlen fra Stock app og modtage varerne som partier i stedet for at skulle scanne hver leveret vare individuelt.  

 

Og som altid ….

Husk at læse Release Notes og opdatere til seneste version via Apple App Store – og hent din Ka-ching Connector til Shopify via Shopify App store.

 

thomas
Vil du vide mere om den nye version eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

          

Ka-ching introducerer en smartere måde at bruge gavekort på

Ka-ching release 23 er ude nu, og den indeholder væsentligt flere muligheder ved brug og håndtering af gavekort. Du får nemmere, hurtigere og bedre overblik over dine udstedte gavekort – og det bliver endnu lettere for dine kunder at bruge gavekort hos dig.

Så er den her: Ka-ching Connector app til Shopify

Ka-ching release 21 er landet og klar til download og denne her nyhed har vi glædet os til at dele! Vores integration til Shopify er nemlig testet og køreklar – lige til at installere. Vi deler 9 fordele ved integrationen og giver en lille opdatering på nogle af de andre nye funktioner i denne release.


Vis mere