Ka-ching version 23

Ka-ching introducerer en smartere måde at bruge gavekort på

Ka-ching release 23 er ude nu, og den indeholder væsentligt flere muligheder ved brug og håndtering af gavekort. Du får nemmere, hurtigere og bedre overblik over dine udstedte gavekort – og det bliver endnu lettere for dine kunder at bruge gavekort hos dig.

Med den nye release i Ka-ching, får du et hurtigt og nemt overblik over dine gavekort, ligesom din arbejdsgang ved brug af gavekort bliver væsentligt mere ligetil.

Du kan enten søge på gavekortsnummer, eller den e-mail som gavekortet er udstedt til. Det giver dig et hurtigt og nemt overblik over den enkelte kundes gavekort. Både de aktive og de brugte.

Vigtige ændringer i måden hvorpå gavekort håndteres:

  • Du kan nu søge på gavekortskode.
  • Du får hurtigt overblik over gavekort, der er købt af hver enkelt kunde og på hver enkelt mailadresse.
  • Du kan nemt og hurtigt se historik på gavekort.
  • Du kan nemt trække en liste over dine udstedte gavekort, og sende dem direkte til dit økonomisystem, eksempelvis E-conomic.
  • Automatisk håndtering af gebyrer i forbindelse med udbetaling af gavekort.

Lovmæssige krav til brugen af gavekort

Lovgivningen foreskriver, at du skal kunne verificere dine aktive gavekort. Det overblik får du nemt og hurtigt med den nye release.

Du får også mulighed for, at dine kunder kan returnere og få udbetalt ubrugte gavekort. Om du tager gebyr for det eller ej, er op til dig. Når først dine regler er sat op, bliver det helt automatisk håndteret i systemet, og du slipper for at bruge ekstra tid på det administrative omkring gavekortene.

Husk dog, at du skal informere dine kunder om det, hvis du vælger at tage et gebyr for at få gavekort udbetalt.

Derudover er det et lovmæssigt krav, at du året efter udløb af et gavekort, skal give mulighed for at få udbetalt beløbet gebyrfrit. Det styres også helt automatisk i Ka-ching POS.

Samlet set bliver det altså endnu nemmere for dig at håndtere dine gavekort – uanset om de bliver brugt rettidigt eller ej.

 

Ny salgsintegration til E-conomic

Der er tilføjet en ny salgsintegration til E-conomic, det giver dig mulighed for at sende faktura til dine kunder via E-conomic. Du kan altså tilbyde mulighed for faktura betaling til dine kunder. Det er særligt smart, hvis du handler med B2B salg.

Du tilknytter blot en B2B kunde til din kurv i Ka-ching og vælger fakturabetaling, hvorefter E-conomic automatisk opretter og udskriver en faktura.

Integrationen giver dig også mulighed for at slå B2B kundeinformationer, som eksempelvis kredit max, balance, skyldig saldo og blokering af salg, direkte op fra E-conomic.

Du skal dog være opmærksom på, at denne funktion kræver lidt ekstra opsætning, som vi gerne hjælper dig med. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til funktionen, eller bare gerne vil have sat den op.

 

Sidst men ikke mindst…

Husk, at du kan læse alle Release Notes lige her, og du kan opdatere til seneste version via Apple App Store.

 

Vil du vide mere om den nye version 23 eller Ka-ching generelt?
Tag fat i Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

          

Ka-ching - Det bedste kassesystem til Shopify

Med Ka-chings løsning har du mulighed for at integrere Shopify med dit kassesystem. Med denne løsning vil dine varer altid holde sig opdaterede, uanset om du sælger fra butik eller webshop. Du får det bedste fra begge verdener, så du kan sælge uden at føle dig begrænset.

Ka-ching - et smart kassesystem til Ipads, Iphones og Macs

Med den stigende efterspørgsel efter mere avancerede teknologier i detailbranchen er det ikke overraskende, at kassesystemer (POS systemer) er blevet en populær løsning for mange virksomheder. Kassesystemer kan hjælpe med at automatisere salgsprocessen og skabe en mere effektiv forretning. I dette indlæg vil vi fokusere på Ka-chings kassesystem og give et indblik i hvad fordelene er. 

Ka-ching Loyalty – dit nye loyalitetsprodukt til dine kunder

Ka-ching release 24 er ude og omfatter første fase (ud af fire) af Ka-ching Loyalty, som er et loyalitetsprogram. Du får mulighed for at give dine kunder nye fordele med pointoptjening – og du kan engagere dine kunder på en helt ny måde og designe processen, så det passer til din forretning.


Vis mere