KA-CHING VERSION 24

Ka-ching Loyalty – dit nye loyalitetsprodukt til dine kunder

Ka-ching release 24 er ude og omfatter første fase (ud af fire) af Ka-ching Loyalty, som er et loyalitetsprogram. Du får mulighed for at give dine kunder nye fordele med pointoptjening – og du kan engagere dine kunder på en helt ny måde og designe processen, så det passer til din forretning.

Ka-ching Loyalty – dit nye loyalitetsprodukt til dine kunder

Skab loyalitet hos dine kunder med fleksible pointbelønninger

Du kan give dine kunder mulighed for at optjene point, og du kan give dem pointbelønninger ud fra dine ønsker. Det kan f.eks. være på baggrund af medlemstype, hvad din kunde har købt – eller du kan også lade køb af en specifik vare give point. Du kan altså helt selv designe, hvordan du vil tildele point til dine kunder, som de kan bruge ved køb.

Få dine kunder med på Ka-ching Loyalty

Når en kunde handler i butikken, kan du tilmelde vedkommende til Ka-ching Loyalty og lade kunden optjene point ved sit køb. Efterfølgende kan kunden bruge pointene og få oplyst saldo ved kassen, når man henvender sig i butikken. Kunden får også det hele med ud på kvitteringen, så kunden får et rigtig godt overblik.

Giv dine kunder digitale loyalitetskort i Apple og Google wallet

Som en del af Ka-ching Loyalty (fase 2), kan dine kunder få digitale loyalitetskort i deres Apple og Google Wallet fra starten af maj 2023. Med denne funktion kan du helt automatisk skabe opmærksomhed til din butik. Du kan nemlig lade dine kunder kunder modtage en notifikation på telefonen ud fra bestemte lokationer. Kunden kan få en notifikation, når de er i nærheden af dine butikker - og når deres pointsaldo ændres.

Kommende funktioner i Kaching Loyalty

Der er nye og innovative funktioner på vej i de kommende releases

  • Fase tre: I fase tre introducerer vi digitale gavekort til din Apple Wallet og Google Wallet med mulighed for at servicere dine kunder med f.eks. en udløbsadvarsel på gavekortet.
  • Fase fire: Med fase fire vil vi give mulighed for at udstede digitale rabatkuponer, som også kan opbevares i kundens digitale Wallet.

Vil du vide mere om den nye release?

Hvis du vil vide mere om den nye release, kan du læse mere om de tekniske release notes her...

Ka-ching - Det bedste kassesystem til Shopify

Med Ka-chings løsning har du mulighed for at integrere Shopify med dit kassesystem. Med denne løsning vil dine varer altid holde sig opdaterede, uanset om du sælger fra butik eller webshop. Du får det bedste fra begge verdener, så du kan sælge uden at føle dig begrænset.

Ka-ching - et smart kassesystem til Ipads, Iphones og Macs

Med den stigende efterspørgsel efter mere avancerede teknologier i detailbranchen er det ikke overraskende, at kassesystemer (POS systemer) er blevet en populær løsning for mange virksomheder. Kassesystemer kan hjælpe med at automatisere salgsprocessen og skabe en mere effektiv forretning. I dette indlæg vil vi fokusere på Ka-chings kassesystem og give et indblik i hvad fordelene er. 


Vis mere