KA-CHING VERSION 24

Ka-ching Loyalty – dit nye loyalitetsprodukt til dine kunder

Ka-ching release 24 er ude og omfatter første fase (ud af fire) af Ka-ching Loyalty, som er et loyalitetsprogram. Du får mulighed for at give dine kunder nye fordele med pointoptjening – og du kan engagere dine kunder på en helt ny måde og designe processen, så det passer til din forretning.

Ka-ching Loyalty – dit nye loyalitetsprodukt til dine kunder

Skab loyalitet hos dine kunder med fleksible pointbelønninger

Du kan give dine kunder mulighed for at optjene point, og du kan give dem pointbelønninger ud fra dine ønsker. Det kan f.eks. være på baggrund af medlemstype, hvad din kunde har købt – eller du kan også lade køb af en specifik vare give point. Du kan altså helt selv designe, hvordan du vil tildele point til dine kunder, som de kan bruge ved køb.

Få dine kunder med på Ka-ching Loyalty

Når en kunde handler i butikken, kan du tilmelde vedkommende til Ka-ching Loyalty og lade kunden optjene point ved sit køb. Efterfølgende kan kunden bruge pointene og få oplyst saldo ved kassen, når man henvender sig i butikken. Kunden får også det hele med ud på kvitteringen, så kunden får et rigtig godt overblik.

Giv dine kunder digitale loyalitetskort i Apple og Google wallet

Som en del af Ka-ching Loyalty (fase 2), kan dine kunder få digitale loyalitetskort i deres Apple og Google Wallet fra starten af maj 2023. Med denne funktion kan du helt automatisk skabe opmærksomhed til din butik. Du kan nemlig lade dine kunder kunder modtage en notifikation på telefonen ud fra bestemte lokationer. Kunden kan få en notifikation, når de er i nærheden af dine butikker - og når deres pointsaldo ændres.

Kommende funktioner i Kaching Loyalty

Der er nye og innovative funktioner på vej i de kommende releases

  • Fase tre: I fase tre introducerer vi digitale gavekort til din Apple Wallet og Google Wallet med mulighed for at servicere dine kunder med f.eks. en udløbsadvarsel på gavekortet.
  • Fase fire: Med fase fire vil vi give mulighed for at udstede digitale rabatkuponer, som også kan opbevares i kundens digitale Wallet.

Vil du vide mere om den nye release?

Hvis du vil vide mere om den nye release, kan du læse mere om de tekniske release notes her...

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Detailhandel bliver stadig mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at vælge det rette Point of Sale (POS) system, der kan håndtere både online og fysiske salg. Hos Ka-ching har vi udviklet et avanceret POS-system, der ikke blot er robust og alsidigt, men også tilgængeligt i en gratis version, så du kan teste det, før du forpligter dig. Vores gratis version af Ka-ching POS kan downloades fra App Store, og giver dig mulighed for at udforske vores system i et testmiljø for at se, om det opfylder dine forretningsbehov.

Ka-ching - det måske bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.


Vis mere