TAS, Episerver og Ucommerce integration, produkt attributter og meget mere

Release version 11 🚀

Efteråret er over os, og vi er klar med version 11 af Ka-ching lige i tide til Black Friday og juleshopping 🎄

💵 TAS

Med version 11 har vi gjort det muligt at skifte til en hel ny tilstand – Tablet Assisted Selleing (TAS). 

TAS funktionen er tilgængelig i hele butikken – både for ekspedienter og kunder. Når TAS er slået til, er det muligt at scanne stregkode gennem enhedens indbygget kamera. Alt, man skal gøre, er blot at trykke på stregkode-ikonet i øverste højre hjørne. 

Når stregkoden er scannet, vil alle informationer om det specifkke produkt vise sig i et pop-op vindue. På den måde kan ekspedienten være klar med produktdetaljer på ingen tid.

⚙️ Integration med Episerver

Vi er nu integreret med Episerver. Denne Episerver udvidelse har til formål at gøre det lettere at bruge Episerver Commerces muligheder og informationer som et salgsværktøj i butikken.

Når udvidelsen er installeret, tracker den ændringer i handelsdata, og hvis den er konfigureret med import-URL'er, sender den de opdaterede data til Ka-ching.

Integrationen til Episerver er en open source og kan hentes fra Github. Den vil ligeledes snart være tilgængelig fra Episerver Marketplace. Du kan lære mere om integrationen her:

⚙️ Integration med Ucommerce

Vores integration med Episerver er ikke den eneste integration, vi kan præsentere i denne release. Med version 11 har Ka-ching nu også en integration med Ucommerce.

Gemmen integrationen med Ucommerce synkroniseres produkter og karagorier fra Ucommerce automatisk til Ka-ching. Konfigurationen overfører en kortlægning over Ucommerce prisgrupper til Ka-chings markeder samt Ucommerce kulturkoder til Ka-chings sprogkoder.

Ucommerce integrationen er en open source og kan downloades fra GitHub.

🏷 Product Attributes

Du kan med vores nye version tilføje attributter til dine produkter fra Back Office. Attributterne vil være synlige på samme måde som resten af produktdetaljerne. En produktatribut kunne være farve, størrelse eller materiale.

🌁 Manageable pictures

Det er nu muligt at konfigurere, hvordan produktbilleder er skaleret. Billederne kan skaleres automatisk for at optimere produktfremvisningen.

🖥 Advanced Back Office

Back Office har en sektion til 'avanceret konfigureringer'. Denne vil typisk blive brugt til at konfigurere og monitorere integrationer til eksterne systemer. Vi har flyttet to nye funktioner fra 'Modules' til en selvstændig side under 'Avanceret'-sektionen. På nuværende tidspunkt dækker den avanceret konfiguration over:

  • Import-integrationer
  • Export integrationer (webhooks)
  • Runtime integrationer
  • Shopify integrationer 
  • Email integrationer

Og som altid... 

Husk at opdatere alle dine Ka-ching apps og check, at de alle kører på samme version.

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Detailhandel bliver stadig mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at vælge det rette Point of Sale (POS) system, der kan håndtere både online og fysiske salg. Hos Ka-ching har vi udviklet et avanceret POS-system, der ikke blot er robust og alsidigt, men også tilgængeligt i en gratis version, så du kan teste det, før du forpligter dig. Vores gratis version af Ka-ching POS kan downloades fra App Store, og giver dig mulighed for at udforske vores system i et testmiljø for at se, om det opfylder dine forretningsbehov.

Ka-ching - det måske bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.


Vis mere