Mere frihed til ekspedienterne

Release version 15 🚀

Konfigurér, og bestem selv indholdet på den nye forside i Ka-ching POS. Med lanceringen af Ka-ching version 15 kan vi med glæde præsentere den nye konfigurérbare forside, hvor man selv kan tilpasse indholdet. Velkommen til Ka-ching POS version 15.

Release version 15 🚀

Kædebutikkernes nye våben, den konfigurérbare forside, består af:

  • Genveje, hvor man kan oprette hurtige genveje til fx at give rabatter, tilføje kunder eller noget helt tredje. 
  • Mest solgte produkter, hvor man kan se de bedst sælgende produkter. 
  • Udvalgte produkter, hvor man kan skabe en specifik liste af fokusprodukter. 

Man kan tilføje lige så mange sektioner som man vil, og alt indhold i kategorierne kan man nemt vedligeholde – enten via Backoffice eller via API integration.

Formindsk ekspeditionstiden og arbejdspresset: Bliv klar til black friday, jul og årets øvrige begivenheder 

Udsalg, højtider og øget tempo er tre fænomener, der følges ad. Black friday eller december måned er de travleste eksempler, men man kunne også tage udgangspunkt i Sallings årlige Rivegilde eller butikkernes mange fødselsdage. Ved disse lejligheder er butikkerne fyldte, og der skal sælges, pakkes ind og returneres på højtryk. I sådanne situationer kan man med den nye forside lette ekspeditionstiden og arbejdspresset ved at tilpasse sine kasseapparater til at gøre lige netop det, der giver mest mening for ens butik. 

Og som altid ...

Husk at læse Release Notes og opdatere alle dine Ka-ching-apps, og sørg for, at de er i samme version.

Vil du vide mere om version 15 eller Ka-ching generelt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Detailhandel bliver stadig mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at vælge det rette Point of Sale (POS) system, der kan håndtere både online og fysiske salg. Hos Ka-ching har vi udviklet et avanceret POS-system, der ikke blot er robust og alsidigt, men også tilgængeligt i en gratis version, så du kan teste det, før du forpligter dig. Vores gratis version af Ka-ching POS kan downloades fra App Store, og giver dig mulighed for at udforske vores system i et testmiljø for at se, om det opfylder dine forretningsbehov.

Ka-ching - det måske bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.


Vis mere