Så er den her: Ka-ching Connector app til Shopify

Ka-ching release 21 er landet og klar til download og denne her nyhed har vi glædet os til at dele! Vores integration til Shopify er nemlig testet og køreklar – lige til at installere. Vi deler 9 fordele ved integrationen og giver en lille opdatering på nogle af de andre nye funktioner i denne release.

Nyt: Ka-ching Connector app til Shopify

De fleste forbrugere og kunder forventer at kunne handle hvor og hvornår de vil. At leve op til deres forventninger er afgørende for, at din virksomhed er konkurrencedygtig – så de ikke handler et andet sted. At sælge overalt kan blive kompliceret, især hvis du bruger forskellige leverandører og integrationer til din online- og detailbutik – og derfor har vi gjort det nemt for dig med vores nye Shopify integration Ka-ching connector.

POS-integrationer hjælper med at gøre salg på tværs af flere kanaler lettere ved at dele produkt-, lager-, salgs- og kundeoplysninger mellem begge systemer. Det sikrer, at dine data er pålidelige, uanset om du tjekker butikslager eller gennemgår dit salg for ugen.

Dit Shopify-websted og Ka-ching taler med hinanden og deler produkt-, ordre-, lager-, salgs- og kundedata.

9 fordele ved integrationen med Shopify:

  1. Administrer dine online- og detailbutikker på samme sted
  2. Brug mindre tid på at afstemme lagerbeholdning
  3. Undgå at oversælge lager
  4. Undgå, at lagerbeholdninger skader salget
  5. Få centraliseret rapportering og analyser
  6. Opret effektive marketing kampagner
  7. Beløn ​​kunder, uanset hvor de handler

 

Du finder integrationen lige her – det tager kun et par minutter at komme i gang.

 

Nye funktioner i Ka-ching release 21:

Berig dine kundedata. Har du et loyalitetsprogram kan du som eksempel modellere en ’medlemstype’ (sølv, guld, platin eller noget helt andet), så det passer til lige præcist din forretning. Andre eksempler kunne være at inddele dine kunder i forskellige ’rabatgrupper’ eller beregne en vurdering ud fra tidligere købshistorik. Disse nye kundeattributter kan bruges til at udløse rabatter i Ka-ching POS – og de vises yderligere til medarbejderne i butikken, så de er bedst stillet til at udføre et salg.

Vi har også en ny iOS widget support, så du kan skabe dine egne dashboards, direkte på en iPad eller iPhone og på den måde have et overblik over alle dine forretningsdata og kan filtrere og søge de informationer frem, som du finder værdifulde (se en liste i release noten, for eksempler på hvad du kan bruge Widgets til her (link til release notes).

 

 

Og som altid ….

Husk at læse Release Notes og opdatere til seneste version via Apple App Store – og hent din Ka-ching Connector til Shopify via Shopify App store.

 

Vil du vide mere om den nye version 21 eller Ka-ching generalt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

          

FAQ: Den nye lovgivning om digitale kasseapparater

Den nye lovgivning om indførelse af digitale kasseapparater træder snart i kraft. Og ja vi ved det godt - det kan virke som en svær og kompleks forandring for mange virksomhedsejere. For at hjælpe med at afklare nogle af de mest almindelige spørgsmål, har vi udarbejdet denne FAQ-sektion. Her finder du svar på de spørgsmål, der oftest opstår i forbindelse med den nye lovgivning.

Sådan optimerer du din E-commerce med et integreret kassesystem

For dem der handler online er en velfungerende E-commerce afgørende for succes. Et integreret kassesystem kan være en game-changer, da det bringer en række fordele til bordet, der kan forbedre både kundeoplevelsen og den interne drift. Lad os udforske, hvordan et integreret kassesystem kan optimere din online butik ved at forbedre kundeoplevelsen, lagerstyring og salgsrapportering.


Vis mere