Så er den her: Ka-ching Connector app til Shopify

Ka-ching release 21 er landet og klar til download og denne her nyhed har vi glædet os til at dele! Vores integration til Shopify er nemlig testet og køreklar – lige til at installere. Vi deler 9 fordele ved integrationen og giver en lille opdatering på nogle af de andre nye funktioner i denne release.

Nyt: Ka-ching Connector app til Shopify

De fleste forbrugere og kunder forventer at kunne handle hvor og hvornår de vil. At leve op til deres forventninger er afgørende for, at din virksomhed er konkurrencedygtig – så de ikke handler et andet sted. At sælge overalt kan blive kompliceret, især hvis du bruger forskellige leverandører og integrationer til din online- og detailbutik – og derfor har vi gjort det nemt for dig med vores nye Shopify integration Ka-ching connector.

POS-integrationer hjælper med at gøre salg på tværs af flere kanaler lettere ved at dele produkt-, lager-, salgs- og kundeoplysninger mellem begge systemer. Det sikrer, at dine data er pålidelige, uanset om du tjekker butikslager eller gennemgår dit salg for ugen.

Dit Shopify-websted og Ka-ching taler med hinanden og deler produkt-, ordre-, lager-, salgs- og kundedata.

9 fordele ved integrationen med Shopify:

  1. Administrer dine online- og detailbutikker på samme sted
  2. Brug mindre tid på at afstemme lagerbeholdning
  3. Undgå at oversælge lager
  4. Undgå, at lagerbeholdninger skader salget
  5. Få centraliseret rapportering og analyser
  6. Opret effektive marketing kampagner
  7. Beløn ​​kunder, uanset hvor de handler

 

Du finder integrationen lige her – det tager kun et par minutter at komme i gang.

 

Nye funktioner i Ka-ching release 21:

Berig dine kundedata. Har du et loyalitetsprogram kan du som eksempel modellere en ’medlemstype’ (sølv, guld, platin eller noget helt andet), så det passer til lige præcist din forretning. Andre eksempler kunne være at inddele dine kunder i forskellige ’rabatgrupper’ eller beregne en vurdering ud fra tidligere købshistorik. Disse nye kundeattributter kan bruges til at udløse rabatter i Ka-ching POS – og de vises yderligere til medarbejderne i butikken, så de er bedst stillet til at udføre et salg.

Vi har også en ny iOS widget support, så du kan skabe dine egne dashboards, direkte på en iPad eller iPhone og på den måde have et overblik over alle dine forretningsdata og kan filtrere og søge de informationer frem, som du finder værdifulde (se en liste i release noten, for eksempler på hvad du kan bruge Widgets til her (link til release notes).

 

 

Og som altid ….

Husk at læse Release Notes og opdatere til seneste version via Apple App Store – og hent din Ka-ching Connector til Shopify via Shopify App store.

 

Vil du vide mere om den nye version 21 eller Ka-ching generalt?
Kontakt Thomas Damgren for en gratis demo.
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk

          

Ka-ching introducerer en smartere måde at bruge gavekort på

Ka-ching release 23 er ude nu, og den indeholder væsentligt flere muligheder ved brug og håndtering af gavekort. Du får nemmere, hurtigere og bedre overblik over dine udstedte gavekort – og det bliver endnu lettere for dine kunder at bruge gavekort hos dig.

Sælg på Zalando – flere kunder med lille indsats

Sommeren er forbi – og mange af os er tilbage og knokler for vores forretning igen. Vi har brugt den sidste måned på at sikre dig bedre salgsmuligheder. Det har vi gjort ved at lave integration mellem Zalando aka Connected Retail og Ka-ching POS. På den måde kan du skabe flere kunder med en lille indsats. Med den nye integration er din Ka-ching POS stadig fuldt opdateret indenfor lagerbeholdning, når du sælger en vare gennem Connected Retail.


Vis mere