Hent en gratis version af Ka-ching POS

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Detailhandel bliver stadig mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at vælge det rette Point of Sale (POS) system, der kan håndtere både online og fysiske salg. Hos Ka-ching har vi udviklet et avanceret POS-system, der ikke blot er robust og alsidigt, men også tilgængeligt i en gratis version, så du kan teste det, før du forpligter dig. Vores gratis version af Ka-ching POS kan downloades fra App Store, og giver dig mulighed for at udforske vores system i et testmiljø for at se, om det opfylder dine forretningsbehov.

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Hvad er Ka-ching POS?

Ka-ching POS en et kassesystem som favner hele din forretning, og som er designet til at integrere dine online og offline salgskanaler. Med funktioner som real-time lagerstyring, kundeadministration, og interaktive dashboards, giver Ka-ching de nødvendige værktøjer til at drive din butik mere effektivt. Vores system er kendt for sin brugervenlighed, fleksibilitet og evne til at synkronisere data på tværs af flere salgskanaler.

Fordelen ved at prøve dit kassesystem før du får det implementeret i din butik

Risikofri udforskning
Ved at downloade den gratis version af Ka-ching POS fra App Store, kan du udforske alle vores funktioner uden at binde dig økonomisk. Dette giver dig mulighed for at teste systemet, så du kan finde ud af, om vi opfylder dine behov til din butik.
Læs om vores cases her

Med ka-ching POS vil du opleve

En brugervenlig grænseflade:
Ka-ching POS er designet med fokus på brugervenlighed. Selv uden teknisk baggrund kan dine medarbejdere hurtigt lære at bruge systemet, hvilket gør det ideelt for detailhandlere, der ønsker en smidig overgang.

Omnichannel:
Ka-ching POS integrerer problemfrit med Shopify, hvilket sikrer, at dine ordrer og lagerbeholdning altid er opdateret og synkroniseret. Dette betyder, at du aldrig vil opleve problemer med lagerstyringen, da systemerne konstant arbejder sammen for at sikre præcise data.

Interaktive grafer og dashboards:
Vi har forbedret vores grafer for at give dig større indsigt i dine data. Med de interaktive grafer kan du udforske specifikke datapunkter ved at trække fingeren hen over grafen og se totalerne på specifikke tidspunkter. Dette gør det nemmere at analysere salgsdata og identificere mønstre, hvilket kan hjælpe med at træffe bedre forretningsbeslutninger.

Lokal support:
Ka-ching tilbyder lokal support fra vores kontor i Danmark. Dette sikrer, at du hurtigt kan få hjælp og rådgivning, når du har brug for det, og at systemet er tilpasset til danske forhold og krav.

Fleksibilitet og skalerbarhed:
Uanset om du driver en lille butik eller en større kæde, kan Ka-ching POS tilpasses dine behov. Systemet er skalerbart og kan vokse sammen med din forretning, hvilket gør det til en god langsigtet investering.

Kom nemt i gang med ka-ching POS

Sådan kommer du i gang

Det er nemt at komme i gang med den gratis version af Ka-ching POS. Følg blot disse trin:

  1. Download den gratis version af Ka-ching POS fra App Store.
  2. Installér appen på din iPad, iPhone eller Macbook og tryk på “her” i bunden af appen.
  3. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at assistere dig - kontakt os her.

Ved at vælge Ka-ching POS får du adgang til et avanceret, brugervenligt og fleksibelt kassesystem, der kan hjælpe dig med at optimere din forretningsdrift og forbedre kundeoplevelsen. Prøv vores gratis version i dag og oplev forskellen selv.


Få 3 måneders gratis Ka-ching ved at booke en demo

Hos Ka-ching tilbyder vi ikke kun en gratis version af vores POS-system, men vi giver dig også mulighed for at få tre måneders gratis adgang til Ka-ching ved at booke en demo med vores konsulent Rasmus. Når du har testet vores app, får du derfor mulighed for at opleve alle fordelene ved Ka-ching POS i din egen butik, uden omkostninger i de første tre måneder. Rasmus vil guide dig gennem systemet, besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at maksimere potentialet af vores platform.

For at drage fordel af dette tilbud, skal du blot besøge vores hjemmeside og booke en demo. Vores team vil hurtigt kontakte dig for at arrangere en tid, der passer dig.

Ka-ching - det måske bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.


Vis mere