Væld dét produkt, der passer til din butik

Ka-ching kan vokse med din butik

Line Busting

Pr. butik. Op til 3 enheder
99 /mrd.

Point of Sale

Pr. butik. Op til 3 enheder
129 /mrd.

Tablet Assisted Selling

Pr. butik. Op til 3 enheder
149 /mrd.

Business to Business

Leder du efter en Business to Business-løsning? Bare rolig. Få et tilpasset tilbud, og lad os finde den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Support

Ka-ching support er her for at hjælpe!

Basic Support

Ubegrænset
DKK0 /mrd.
  • Simpel email support
  • Ikke-tekniske problemer
  • Ikke-tidskritiske problemer
  •  

Premium Support

Op ti 5 butikker
99 /mrd.
  • Email support
  • Tekniske problemer
  • Integration problemer
  • 2. line til telefonsupport 24/7

Træning

Uddannelse af nøglemedarbejdere (1 person i op til 5 butikker) til at være kontaktpunktet mellem dig og Ka-ching. Denne nøglemedarbejdere får adgang til Ka-ching-telefonstøtte 24/7.

Vi udfører også træningssessioner på stedet for små eller store grupper af ansatte for at introducere dem til Ka-ching og platformens funktioner. Sessionen er typisk 1-2 timer og afholdes i butikken, så alle aspekter af den daglige drift kan evalueres.

500 pr. session

Set-up og installation

Vi laver på forhånd en simulering af dit setup med printere og terminaler lokalt for at sikre, at alt i opsætningen fungerer problemfrit. Når alt er testet med betalinger og printere, bringer vi udstyret ind i butikken. I butikken forbinder vi Wifi og tester alle processer, inden vi sørger for, at et salg kan afsluttes i butikken.

1000 /butik

Kundeintegration

Hver digital opsætning er forskellig, og selvom vi har gjort en indsats for at standardisere integration til andre softwaresystemer, kan det være nødvendigt med en slags tilpasning. Hos Ka-ching hjælper vi dig gladligt med de små ændringer, men vi anbefaler, at du samarbejder med dit normalt betroede digitale bureau, som kan hjælpe med at oprette ændringer for at få softwaresystemet til at fungere.

Har du 30 min?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.

Kontakt os
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk