Ka-ching POS

Kan et kassesystem være bæredygtigt?

Ja - det kan det godt. Faktisk er Ka-chings kassesystem så tæt på at være bæredygtigt som overhovedet muligt. Det kan lade sig gøre med hardware fra Apple og data i skyen hos Google. To mastodonter som begge har forpligtet sig til at være 100% CO2 neutrale i 2030.

Ka-ching POS er bevidst udviklet udelukkende til iOS. I 2030 vil Apples forsyningskæde, produkter og forretning være 100% CO2 neutrale, et mål der vil blive nået gennem en gentænkning af design og udvikling samt genbrug af reservedele. Det betyder at når ekspedienterne har Ka-ching POS i hånden, står de med et ansvarligt – og med tiden 100% bæredygtigt – produkt.

Indpakning

Indpakning

  • Plastikbakkerne er udskiftet med formstøbte fiber-løsninger
  • 100% af papir brugt til indpakning er fra genbrug eller ansvarlige kilder
Design

Design

  • Længere levetid for det enkelte produkt
  • klog kemi: komponenter der hverken skader miljø eller mennesker
  • fokus på komponenter med mindre CO2 aftryk
Reservedele

Reservedele

  • Reservedele fra gamle iPhones og iPads bruges i nye
  • Løbende udskiftning og genbrug af miljøbelastende materialer

Inden i en iPhone lever der en ny iPhone

Som et led i at genanvende så mange reservedele som overhovedet muligt fra gamle produkter, har Apple udviklet to robotter, Daisy og Dave, som hver har en opgave i at finde genbrugeligt materiale. Daisy er i stand til at finde materialer fra 15 forskellige iPhone modeller med en hastighed på 200 iPhones i timen. Hun fjerner og sorterer komponenter, mens Dave finder vigtige metaller fra disse komponenter og andet skrot. Det er specialiseret teknologi på højeste plan, som betyder at i stedet for at udvinde endnu flere metaller fra jorden, genbruges det der allerede er til rådighed.

Ka-chings data ligger i verdens reneste sky

En ting er det kasseapparat som ekspedienterne fysisk står med i hånden. Men hvad med alt det man ikke umiddelbart kan røre ved? Al Ka-chings data ligger i skyen og bruger serverplads. Jo flere kunder, jo mere data og jo mere strøm bruges der på at håndtere datamængden. Derfor er vi rigtig glade for at benytte os af Googles servere og deres microservice infrastruktur. Hele Google Cloud kører på ren energi og vi kan med god samvittighed håndtere den voksende datamængde, fordi vi ved den bliver opbevaret på en ansvarlig måde. Derfor er det energimæssige digitale fodspor for Ka-ching POS lig nul og betyder en grøn fordel for både os og vores kunder.

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant