BYT TIL NYT

Betal det samme og opgrader dit kassesystem

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan betale det, du plejer for dit gamle kassesystem, og stadig booste din omsætning? Ka-ching Byt til Nyt tilbyder dig en digital opgradering af dit system, så du kan opfylde dine kunders forventninger til din butik.

Så nemt er det

1. Tjek de samlede udgifter

Vi matcher prisen, så din Ka-ching licens ikke overstiger det, du plejer at betale.

2. Kontakt Ka-ching

Vi sørger for, at hele dit produktkatalog kommer godt og sikkert over på vores system.

1. Download Ka-ching POS app’en

… så er din butik oppe at køre og klar til at sælge på en helt ny måde!

Tag pulsen på dit kassesystem

Få et indblik i hvilke features, der vil booste din omsætning uden at du skal betale mere, end du gør i dag.

Hvorfor skifte?
Det virker jo "fint nok"

Retails nye virkelighed har fået rigtig mange kassesystemer til at virke som analoge - de kan ganske enkelt ikke følge med kundernes nye vaner og behov. Derfor er fint nok ikke godt nok i det lange løb. Lav en fremtidssikring af din virksomhed med Ka-ching POS, der giver din fysiske butik det digitale fundament, som nutidens kunder forventer.

Vi giver dig meget gerne en gratis demo, så du kan se hvilke fordele det giver din butik.

Selvfølgelig er dit kassesystem ikke helt analogt...

...men der er nogle features, som vi er helt sikre på, at det ikke har. Hvad betyder det for dine kunder og dit salg, at pulsen på dit kassesystem måske ikke er så høj som den kunne være?

Det kan du finde ud af gennem vores omnichannel test.

Al din data og produkter.
Altid lige ved hånden.

FEATURE 1

Synlig lagerstatus online

Når kunder ikke kan se din lager status online, betyder det at du risikerer at de går tomhændende fra din butik, fordi de troede du havde et bestemt produkt på lager. Med en synlig lagerstatus ved dine kunder, hvad du har, og kan endda reservere det inden de kommer.

Hvilke andre vigtige omnichannel features mangler dit nuværende kassesystem? Det kan du finde ud af ved at tage pulsen på dit kassesystem her.

FEATURE 2

Relevante produktanbefalinger baseret på kunstig intelligens

Produktanbefalinger fra en kunstig intelligens højner kurvstørrelsen med op til 14%. En relevant produktanbefaling kræver et indgående kendskab til hele sortimentet fra ekspedientens side, men machine learning i Ka-ching POS regner selv ud hvad kunden ellers kunne være interesseret i.

Hvad går du ellers glip af med dit nuværende kassesystem? Det kan du finde ud af ved at tage pulsen på det her.

FEATURE 3

Afslut salget på gulvet

Når en kunde har fået hjælp ude i butikken, og er klar til at betale, vil du så sende hende op til kassen? I kø? At du kan afslutte et salg på kundens præmisser er en del af den gode kundeoplevelse.

Hvilke andre gode oplevelser går dine kunder glip af? Det kan du finde ud af ved at tage pulsen på dit nuværende kassesystem her.

Sådan skaffer du dig af
med din gamle elektronik

Aflevér din brugte elektronik på genbrugspladsen 

 Genbrugspladsen har særlige afdelinger for elektronik, hvor du kan aflevere din gamle elektronik og få det bortskaffet på en miljørigtig måde. 

Elektronikaffald bliver sendt videre til miljøbehandling, hvor de farlige stoffer bliver sorteret fra, og de værdifulde bliver sendt korrekt videre til genanvendelse.

Stort elektronikaffald
Store elektroniske genstande som skærme og computere, kan du aflevere på genbrugspladsen i en container til stort elektronik.

Småt elektronik  
Små elektroniske apparater under 50 cm, som for eksempel scannere, printere, bærbare computere, tablets, fjernbetjeninger eller andet, kan du aflevere på genbrugspladsen i containeren til småt elektronik.

Værd at vide

I løbet af 5 hverdage. Det afhænger af dit nuværende system og integrationer

Vi henter produkter, priser, lager mv. fra dine nuværende systemer og integrerer dem i Ka-ching POS. Det mest optimale er via en integration til et PIM system, ERP system, eller lignende

Hvis du er fortrolig med en iPhone, så er du allerede fortrolig med Ka-ching POS. Ka-ching bygger på Apples design principper og har en utroligt intuitiv brugerinterface.

Hvis du tager imod kontanter (lovkrav i Danmark), har du brug for en fysisk kasse, men ellers er det op til dig selv - alle køb kan i realiteten afsluttes på gulvet hos kunden

Dit gamle kasseapparat skal afleveres på genbrugspladsen under elektronik. Så bliver det genbrugt forsvarligt. Se vores guide.

At tage kontakt til os, så tager vi den derfra. Vi hjælper dig med integration, opsætning og oplæring til dit personale.

Priser

Hvornår har Ka-ching tjent sig selv hjem?

Prøv vores ROI-beregner og se hvornår, Ka-ching har tjent sig selv hjem. Du bliver nok overrasket!


4 måneder
Book en gratis demo

Få et skræddersyet tilbud