BYT TIL NYT

Betal det samme og opgrader dit kassesystem

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan betale det, du plejer for dit gamle kassesystem, og stadig booste din omsætning? Ka-ching Byt til Nyt tilbyder dig en digital opgradering af dit system, så du kan opfylde dine kunders forventninger til din butik.

Hæv omsætningen med 3-5%

Bedst for miljøet

Konkurrencedygtige priser

Så nemt er det

1. Tjek de samlede udgifter

Vi matcher prisen, så din Ka-ching licens ikke overstiger det, du plejer at betale.

2. Kontakt Ka-ching

Vi sørger for, at hele dit produktkatalog kommer godt og sikkert over på vores system.

1. Download Ka-ching POS app’en

… så er din butik oppe at køre og klar til at sælge på en helt ny måde!

Tag pulsen på dit kassesystem

Få et indblik i hvilke features, der vil booste din omsætning uden at du skal betale mere, end du gør i dag.

Hvorfor skifte?
Det virker jo "fint nok"

Retails nye virkelighed har fået rigtig mange kassesystemer til at virke som analoge - de kan ganske enkelt ikke følge med kundernes nye vaner og behov. Derfor er fint nok ikke godt nok i det lange løb. Lav en fremtidssikring af din virksomhed med Ka-ching POS, der giver din fysiske butik det digitale fundament, som nutidens kunder forventer.

Vi giver dig meget gerne en gratis demo, så du kan se hvilke fordele det giver din butik.

Selvfølgelig er dit kassesystem ikke helt analogt...

...men der er nogle features, som vi er helt sikre på, at det ikke har. Hvad betyder det for dine kunder og dit salg, at pulsen på dit kassesystem måske ikke er så høj som den kunne være?

Det kan du finde ud af gennem vores omnichannel test.

Al din data og produkter.
Altid lige ved hånden.

FEATURE 1

Synlig lagerstatus online

Når kunder ikke kan se din lager status online, betyder det at du risikerer at de går tomhændende fra din butik, fordi de troede du havde et bestemt produkt på lager. Med en synlig lagerstatus ved dine kunder, hvad du har, og kan endda reservere det inden de kommer.

Hvilke andre vigtige omnichannel features mangler dit nuværende kassesystem? Det kan du finde ud af ved at tage pulsen på dit kassesystem her.

FEATURE 2

Relevante produktanbefalinger baseret på kunstig intelligens

Produktanbefalinger fra en kunstig intelligens højner kurvstørrelsen med op til 14%. En relevant produktanbefaling kræver et indgående kendskab til hele sortimentet fra ekspedientens side, men machine learning i Ka-ching POS regner selv ud hvad kunden ellers kunne være interesseret i.

Hvad går du ellers glip af med dit nuværende kassesystem? Det kan du finde ud af ved at tage pulsen på det her.

FEATURE 3

Afslut salget på gulvet

Når en kunde har fået hjælp ude i butikken, og er klar til at betale, vil du så sende hende op til kassen? I kø? At du kan afslutte et salg på kundens præmisser er en del af den gode kundeoplevelse.

Hvilke andre gode oplevelser går dine kunder glip af? Det kan du finde ud af ved at tage pulsen på dit nuværende kassesystem her.

Gør dit kassesystem bæredygtigt

Når du har Ka-ching POS som kassesystem, kan du skrive det direkte ind i din CSR. Læs her hvorfor.

Fordi vi elsker bæredygtig retail

Hardware fra Apple og data som ligger i skyen hos Google gør Ka-ching POS til et bæredygtigt kassesystem. Begge organisationer har nemlig forpligtet sig til at være CO2 -neutrale inden 2030. Derudover vil du helt sikkert kunne se en forskel i strømforbruget for butikken. Det kan du skrive direkte ind i din virksomheds CSR.

Dit gamle kasseapparat skal du selvfølgelig indlevere på genbrugspladsen ved elektronik over 50 cm. Så bliver både plastik og indmaden genbrugt til ny elektronik - dét er bæredygtig retail.

Læs mere om bæredygtig retail

Læs mere om bæredygtig retail

Vores fælles fremtid er bæredygtig

08 februar 2021

Ka-ching tager ansvar og sætter fokus på bæredygtighed i detailbranchen. Vi tror på, at vi kan skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for retail sammen. Læs med her for at blive klogere på hvordan bæredygtige visioner kan skabe banebrydende teknologier.

Et bæredygtigt digitalt salgsredskab

14 januar 2021

Vores fælles fremtid afhænger af, at vi tager ansvar. Derfor er bæredygtighed en vigtig del af vores strategi. Vores virksomhedsfilosofi er, at vi hver især er forpligtet til at gøre så meget vi overhovedet kan for, at den næste generation får en bedre og grønnere verden. 

Læs mere om bæredygtig retail

Sådan skaffer du dig af
med din gamle elektronik

Aflevér din brugte elektronik på genbrugspladsen 

 Genbrugspladsen har særlige afdelinger for elektronik, hvor du kan aflevere din gamle elektronik og få det bortskaffet på en miljørigtig måde. 

Elektronikaffald bliver sendt videre til miljøbehandling, hvor de farlige stoffer bliver sorteret fra, og de værdifulde bliver sendt korrekt videre til genanvendelse.

Stort elektronikaffald
Store elektroniske genstande som skærme og computere, kan du aflevere på genbrugspladsen i en container til stort elektronik.

Småt elektronik  
Små elektroniske apparater under 50 cm, som for eksempel scannere, printere, bærbare computere, tablets, fjernbetjeninger eller andet, kan du aflevere på genbrugspladsen i containeren til småt elektronik.

Værd at vide

I løbet af 5 hverdage. Det afhænger af dit nuværende system og integrationer

Vi henter produkter, priser, lager mv. fra dine nuværende systemer og integrerer dem i Ka-ching POS. Det mest optimale er via en integration til et PIM system, ERP system, eller lignende

Hvis du er fortrolig med en iPhone, så er du allerede fortrolig med Ka-ching POS. Ka-ching bygger på Apples design principper og har en utroligt intuitiv brugerinterface.

Hvis du tager imod kontanter (lovkrav i Danmark), har du brug for en fysisk kasse, men ellers er det op til dig selv - alle køb kan i realiteten afsluttes på gulvet hos kunden

Dit gamle kasseapparat skal afleveres på genbrugspladsen under elektronik. Så bliver det genbrugt forsvarligt. Se vores guide.

At tage kontakt til os, så tager vi den derfra. Vi hjælper dig med integration, opsætning og oplæring til dit personale.

Priser

Hvornår har Ka-ching tjent sig selv hjem?

Prøv vores ROI-beregner og se hvornår, Ka-ching har tjent sig selv hjem. Du bliver nok overrasket!


4 måneder
Book en gratis demo

Få et skræddersyet tilbud

Har du 30 min?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.

Kontakt os
Thomas Damgren
+45 71 995 985
thomas@ka-ching.dk