Ka-ching

Et enkelt POS kassesystem til ambitiøse detailvirksomheder

Ka-ching er et enkelt dansk kassesystem, der også kaldes et POS kassesystem. Ka-ching leverer kassesystemer til detail, og er designet til at skabe kundeoplevelser i verdensklasse. Læs hvordan vi revolutionerer den klassiske detailhandel. 

Forøg din omsætning med Ka-chings mobile kassesystem

Nem opsætning

Kassesystemer og kasseapparater må og bør ikke være komplicerede. Derfor er Ka-ching enkelt at gå til. Det er designet så nemt og intuitivt som muligt. Alle dag-til-dag operationer foregår i back office og foregår i et let tilgængeligt browser interface. 

Driftsikker

Pålidelighed er det vigtigste komponent, når det kommer til teknologi i et moderne og enkelt kassesystem. Ka-ching er bygget på et bundsolidt fundament, der aldrig kommer til at svigte dig. 

Brugervenlig

Lad dit kassesystem hjælpe dine medarbejdere. Ka-ching tilbyder en nem og intuitiv løsning, der gennem sit brugervenlige interface understøtter dine medarbejdere i både salg og kundeoplevelse. Ka-ching er et multiredskab. 

Ka-ching POS hjæper dig med at:
  • Forøge din omsætning
  • Nedsætte ekspiditionstiden
  • Sælge både on- og offline fra butikken
  • Øge produktivitet og kundeoplevelse
Ka-ching POS gavner dig, hvis du:
  • Har et gammelt og traditionelt POS
  • Har et stort online-lager
  • Gerne vil være fleksibel og pålidelig
  • Ønsker glade medarbejdere og kunder

Hardware

Ka-ching er godkendt og integreret til alle signifikante terminaludbydere, hvilket sikrer, at betaling foregår hurtigt og sikkert. 

Cloud-baseret backend

Ka-ching POS har en cloud-baseret backend infrastruktur, som gør det muligt at arbejde effektivt med tilpasninger gennem browser-baserede kontaktflader.

Support

Ka-ching tilbyder support til 24/7, og står med andre ord altid klar til at hjælpe. 

En optimering på alle fronter

Fem grunde til at vælge Ka-ching POS

 

Et enkelt kassesystem på tværs af kanaler

1. Omnichannel kassesystem

Ka-ching er et omnichannel kasseapparat, som giver dig et et væld af muligheder. I vores touch kasseapparat kan man oprette tilbud, e-maile kvitteringer og sælge online-varer direkte fra butikken. Med Ka-chings elegante system benytter du en simpel og æstetisk flot iPad som kasseapparat. Med et kassesystem til iPad har både køber, sælger og butiksejer alle data tilgængelig i realtid, som fremgår visuelt flot og i realtid.

Et kasseapparat med touch

2. Mobilitet og fleksibilitet

Gå jeres kunder i møde med Ka-chings mobile kasseapparat. Med vores iPad kasseapparat i hånden har jeres medarbejdere mulighed for at ekspedere overalt i butikken. Samtidig har de adgang til butikkens lagerstatus, produktoversigt og onlineprodukter. Ka-ching er et kassesystem med lagerstyring, der fungerer i realtid, så butiksansvarlige og ejere kan følge med i salgene - uanset hvor de er.


At Ka-ching POS er et online kasseapparat er særligt fordelagtigt, da man kan tage det med overalt. Kassesystemet er specielt nyttigt i pop-up butikker, ved lagersalg og steder, hvor man helst vil undgå at skulle benytte alt for meget tid på at sætte sit system op. Med Ka-ching kan du mere eller mindre udelukkende klare dig med en iPad og en kortterminal. Kvitteringer, fakturaer eller tilbud kan blot sendes via e-mail.

Hvor som helst og når som helst

3. Offline kassesystem

POS kan køre offline, så salg og kasselukninger kan foretages selvom internettet måtte være nede. Når enheden igen er på nettet vil data automatisk blive sendt til serveren. Vores touch kasseapparat er det bedste kassesystem til at sælge varer når som helst og hvor som helst. Man kan kalde det retail uden grænser. 

Brugervenlig

4. Selvoplæring på under fem minutter

Ka-ching er designet, så systemet er let og intuitivt. Vores ydelser kan benyttes til fulde med få minutters instruktion på trods af systemets mange komplekse funktioner. Vi har lavet et billigt kassesystem, der er yderst avanceret. Ka-ching er designet til detailhandlere, og ville for eksempel passe perfekt som et kassesystem til en tøjbutik. 

Åben, transparent og integrerbar

5. Integrationer til og med Ka-ching

Ka-ching er ikke kun et kassesystem men et knudepunkt for fremtidens intelligente digitale butik. Ka-ching er bl.a. integreret med Raptor Smart Advisor, Mailchimp, PayEx, Shopify, Visma, MobilePay og Dynamics 365. 

Seramikku x Ka-ching

Fra webshop til Omnichannel

SERAMIKKU X KA-CHING POS

Fra webshop til omnichannel retail

Med et ønske om at bringe en bid af Japan ind i danske hjem, åbnede parret Ida og Mads deres webshop Seramikku for 3,5 år siden – og det håndplukkede japanske keramik, brugskunst og interiør vandt ind hos kunderne.

Og i foråret åbnede Seramikku deres concept store i Århus’ charmerende latinerkvarter med Ka-ching POS som kassesystem.

De tekniske fordele ved at vælge Ka-ching

Transparens

Et enkelt kassesystem med høj oppetid, sporbarhed og sikkerhed

Ka-chings infrastruktur bygger på services fra Google, der stiller høje garantier med hensyn til tilgængeligheder. Googles Firebase Service Level Agreement lover en oppetid på 99.95. Ka-chings har en rollebaseret sikkerhedsmodel, der gør at butiksbestyrere har adgang til de data der er behov for, men ikke mere. Konto-ejere kan derimod se data på tværs af samtlige butikker.

Ka-chings system er bygget med sporbarhed i tankerne. Det vil sige, at der på din konto registreres begivenheder fra alle tilknyttede kasser med referencer til salg, kasseskuffeåbninger og andet, der kan anskueliggøre, hvad der sker på de enkelte kasser ude i butikkerne. Denne sporbarhed er bygget for at undgå misbrug og snyderi i butikkerne.  Når den danske stat er parat til at indføre 'fiskalisering', så vil denne sporbarhed kunne danne grund for de oplysninger, man bliver forpligtet til at aflevere til skattemyndighederne. 

 

 

Forbliv opdateret

Drift, korrekthed og transparens

Der tages dagligt backups af hele vores database, for at have en ekstra garanti for konsistens af data. I salgsdata findes der en tydelig angivelse af indkøbspriser, salgspriser, rabatter, momssatser og totaler, så det er let at følge systemets beregninger. Vi håndterer naturligvis multiple rabatter og momssatser på hvert enkelt varelinje på salget. Hvis dit system kun har behov for totalerne, så kan detaljerne ignoreres, men hvis du har behovet, kan du dykke helt ned og se alle elementerne i beregningerne.

I Ka-ching kan du definere adskillige markeder (lande) med forskellig møntfod og forskellige momssatser. Adskillige momssatser kan være i spil på samme tid, og vi understøtter både momssatser, der er indberegnet i varernes priser, og satser, der først tilføjes på salgstidspunktet (som man kender det fra USA.

 

Synkronisering, real-time og integrationer

I gammeldags SQL-baserede systemer, er det kutyme at bruge tidsstempel-baseret synkronisering af data. Denne metode er skrøbelig, da en skrivning af nye data i databasen kan ske, mens en synkronisering er i gang. Dette vil i mange tilfælde kunne resultere i huller i synkroniserede data, og forsøg på at løse dette problem kan i stedet give dubletter.

Data propagerer gennem Ka-ching systemet i real-time. Det vil sige, at ændringer i produkter og rabat-regler er synlige i app'en ganske kort tid efter de gemmes på serveren. På samme måde er salg og andre begivenheder fra POS tilgængelige på serveren, umiddelbart efter de opstår - såfremt POS er online. I Ka-ching baserer vi os i stedet på køer af data. For hver type af data kan man oprette et vilkårligt antal køer, og hver kø er garanteret at få hvert data-element præcist en gang. Hver kø kan levere data videre i real-time eller på definerede tidsintervaller.

 

Ka-ching i din organisation

Vores målsætning er, at vi kan passe ind i din eksisterende organisation lige meget hvor stor eller lille denne måtte være. Det vil sige, at vi har mange snitflader ud mod andre systemer. Du kan vælge at bruge Ka-ching som din primære produkt-database, til lagerstyring osv., men du kan naturligvis også få disse værdier fra eksisterende systemer via integrationer. Kassesystem, POS, touch kasseapparat, kasseapparat til iPad, kasseapparat app - man kan kalde Ka-ching POS mange ting. Hvorom alting er, så er vores målsætning at levere verdens bedste kassesystem til den bedst mulige pris. Ka-chings målsætning er at revolutionere den klassiske detailhandel ved at forøge kundeoplevelsen på tværs af kanaler.

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant