Fra webshop til butik

Fra webshop til butik: En gnidningsfri og effektiv overgang, når du åbner din første butik

Overgangen fra at være webshopejer til at åbne din første fysiske butik markerer en spændende rejse, og da du læser dette indlæg så tillykke med milepælen! Skiftet fra at interagere med kunder som navne på en skærm og tal i din webshops backend til pludselig at have rigtige mennesker, der ønsker at købe dine produkter, tilføjer en helt ny dynamik til din forretningsoplevelse. Dog kan det også være en udfordrende proces, da du som iværksætter pludselig står overfor mange nye beslutninger, der skal træffes.

I dette blogindlæg vil vi forsøge at strege et af punkterne fra din huskeliste – nemlig det digitale kasseapparat. Det er her Ka-ching kommer ind i billedet med et moderne POS-system, der gør din overgang gnidningsfri og effektiv.

Fra webshop til butik: En gnidningsfri og effektiv overgang, når du åbner din første butik

Hvad er Ka-ching?

Ka-ching er et POS-system - det vi alle kender som det traditionelle kasseapparat ved butiksskranken bare med en masse smarte digitaliserede tilføjelser. Ka-ching er et fantastisk digitalt kasseapparat til lige netop dig, der går fra webshop, til også at skulle have en butik. Med Ka-ching kan du nemlig nemt administrere og opdatere dit lager fra ét centralt sted. Når en kunde foretager et køb online eller i butikken, opdateres beholdningen automatisk på tværs af begge platforme, hvilket bliver et must-have, når de første ordrer begynder at rulle ind. Det sikrer, at du altid har nøjagtige oplysninger om dine produkter, uanset hvor salget finder sted. Ka-chings kasseapparat lader derfor lageret fra din webshop smelte sammen med lageret fra din butik! Dette er blot en ud af mange vigtige features, for dig der skal til at åbne din første butik.

Et kassesystem der håndterer flere opgaver og sparer dig tid

Som kommende butiksejer er det en god ide at spare tid dér, hvor det er muligt. En af måderne at gøre det på, er ved at finde et kassesystem, der klarer det meste af driften for dig. Om det hedder Ka-ching eller noget andet, så er det klart noget, der kan frigive en masse tid til andre vigtige opgaver. Med Ka-ching får du ikke kun synkroniseret lagerstyring som nævnt tidligere, men du får også adgang til detaljerede salgsrapporter og kundeoplysninger. Dette giver dig indsigt i, hvilke produkter der sælger bedst, hvilke varer der typisk bliver solgt sammen og meget mere. Brug denne information til at finjustere din forretningsstrategi og styrke din kundeservice.
Ka-ching giver dig desuden den fordel, at det sikrer, at du overholder lovgivningen om digitale kasseapparater, som trådte i kraft den 1. januar 2024. Denne lovgivning pålægger visse virksomheder at kunne levere salgsoplysninger i et digitalt format – heldigvis sørger Ka-ching for at generere disse oplysninger for dig. Læs mere her hvis du er interesseret i flere smarte features.

Ka-ching - din partner i butiksverdenen

Ka-ching's moderne POS-system går ud over blot at være et kassesystem. Det bliver din pålidelige partner i butiksverdenen ved at levere integrerede løsninger, der gør din overgang fra webshop til butik så effektiv som muligt. Fra lagerstyring til dybdegående salgsanalyser, kan Ka-ching hjælpe dig med at optimere din forretningsdrift og skabe en vellykket butiksoplevelse.

Så når du træder ind i den spændende verden af fysiske butikker, så ræk endelig ud til Ka-ching og lad os være din guide, når det kommer til POS delen. Med vores moderne POS-system vil du nemlig ikke blot overleve, men opleve at trives som butiksejer.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.

Ny lov om obligatorisk brug af digitale kasseapparater fra 1.1.2024 i udvalgte brancher

I dag er der specifikke krav til indholdet af salgsboner fra kasseapparater, når du sælger noget til dine kunder. Fra 1. januar 2024 udvides disse regler til også at omfatte et lovkrav om digital salgsregistrering for visse brancher. I denne blog vil vi informere jer om de nye regler, og ruste dig så godt som muligt, så du kommer lettest igennem skiftet til et digitalt kasseapparat.


Vis mere