Fra webshop til butik

Fra webshop til butik: En gnidningsfri og effektiv overgang, når du åbner din første butik

Overgangen fra at være webshopejer til at åbne din første fysiske butik markerer en spændende rejse, og da du læser dette indlæg så tillykke med milepælen! Skiftet fra at interagere med kunder som navne på en skærm og tal i din webshops backend til pludselig at have rigtige mennesker, der ønsker at købe dine produkter, tilføjer en helt ny dynamik til din forretningsoplevelse. Dog kan det også være en udfordrende proces, da du som iværksætter pludselig står overfor mange nye beslutninger, der skal træffes.

I dette blogindlæg vil vi forsøge at strege et af punkterne fra din huskeliste – nemlig det digitale kasseapparat. Det er her Ka-ching kommer ind i billedet med et moderne POS-system, der gør din overgang gnidningsfri og effektiv.

Fra webshop til butik: En gnidningsfri og effektiv overgang, når du åbner din første butik

Hvad er Ka-ching?

Ka-ching er et POS-system - det vi alle kender som det traditionelle kasseapparat ved butiksskranken bare med en masse smarte digitaliserede tilføjelser. Ka-ching er et fantastisk digitalt kasseapparat til lige netop dig, der går fra webshop, til også at skulle have en butik. Med Ka-ching kan du nemlig nemt administrere og opdatere dit lager fra ét centralt sted. Når en kunde foretager et køb online eller i butikken, opdateres beholdningen automatisk på tværs af begge platforme, hvilket bliver et must-have, når de første ordrer begynder at rulle ind. Det sikrer, at du altid har nøjagtige oplysninger om dine produkter, uanset hvor salget finder sted. Ka-chings kasseapparat lader derfor lageret fra din webshop smelte sammen med lageret fra din butik! Dette er blot en ud af mange vigtige features, for dig der skal til at åbne din første butik.

Et kassesystem der håndterer flere opgaver og sparer dig tid

Som kommende butiksejer er det en god ide at spare tid dér, hvor det er muligt. En af måderne at gøre det på, er ved at finde et kassesystem, der klarer det meste af driften for dig. Om det hedder Ka-ching eller noget andet, så er det klart noget, der kan frigive en masse tid til andre vigtige opgaver. Med Ka-ching får du ikke kun synkroniseret lagerstyring som nævnt tidligere, men du får også adgang til detaljerede salgsrapporter og kundeoplysninger. Dette giver dig indsigt i, hvilke produkter der sælger bedst, hvilke varer der typisk bliver solgt sammen og meget mere. Brug denne information til at finjustere din forretningsstrategi og styrke din kundeservice.
Ka-ching giver dig desuden den fordel, at det sikrer, at du overholder lovgivningen om digitale kasseapparater, som trådte i kraft den 1. januar 2024. Denne lovgivning pålægger visse virksomheder at kunne levere salgsoplysninger i et digitalt format – heldigvis sørger Ka-ching for at generere disse oplysninger for dig. Læs mere her hvis du er interesseret i flere smarte features.

Ka-ching - din partner i butiksverdenen

Ka-ching's moderne POS-system går ud over blot at være et kassesystem. Det bliver din pålidelige partner i butiksverdenen ved at levere integrerede løsninger, der gør din overgang fra webshop til butik så effektiv som muligt. Fra lagerstyring til dybdegående salgsanalyser, kan Ka-ching hjælpe dig med at optimere din forretningsdrift og skabe en vellykket butiksoplevelse.

Så når du træder ind i den spændende verden af fysiske butikker, så ræk endelig ud til Ka-ching og lad os være din guide, når det kommer til POS delen. Med vores moderne POS-system vil du nemlig ikke blot overleve, men opleve at trives som butiksejer.

Ka-ching - det bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.


Vis mere