Ka-ching

Point of Sale

Et avanceret POS-system med alle de funktioner du kunne tænke dig ved et POS pakket ind i et elegant og moderne UI, med et dedikeret fokus på ekspedientoplevelsen. Giv dine butiksmedarbejdere mulighed for at sælge både online og fra butikken i ét system.

Omnichannel POS

Nemt opsætning

POS bør ikke være kompliceret, og Ka-ching er så let, som det kan blive. Al den daglige drift i jeres Back Office sker gennem et lettilgængeligt og intuitivt browser interface.

Pålidelighed

Den eneste faktor, du, frem for alt andet, har brug for ved et POS-system, er pålidelighed. Ka-ching POS er bygget på et bundsolidt fundament, som ikke svigter dig.

 

Intuitivet

Lad dit POS hjælpe dine ekspedienter. Ka-ching tilbyder en intuitiv og ligetil interface, der giver dem et smil på læberne.

Ka-ching POS kan hjælpe dig med at:
  • Øge dit salg
  • Formindske transaktionstiden
  • Sælge fra dit butiks- og online-lager
  • Øge jeres produktivitet
Du vil drage fordel af Ka-ching POS, hvis du:
  • Har et traditionelt POS-system
  • Har et online lager
  • Har brug for hastighed og pålidelighed
  • Vil have glade ekspedienter

Hardware

Ka-ching POS leveres med gennemtestede integrationer til alle betydelige terminalleverandører, hvilket sikrer en hurtig og sikker betalingsproces i din butik.

Cloud-baseret backend

Ka-ching POS leveres med en skybaseret backend-infrastruktur, der giver dig mulighed for at arbejde effektivt med tilpasninger gennem et browser-baseret interface.

Support

Vi har din ryg og tilbyder ekstern on-call support 24/7 til dit Ka-ching POS-system. Vi ønsker ikke, at du går glip af ét eneste salg!

Fire funktioner dine ekspedienter vil elske

Effektivitet

Tilføj produkter til kurven

Ka-ching POS tilbyder både ekspedition gennem en scanner eller det intuitive interface. Hvilken måde, dine ekspedienter foretrækker, er op til dem.

Lagerstatus

Sælg i butikken og online

Kontrollér hurtigt, om et produkt er tilgængeligt online via Ka-ching POS, og tilføj online-produkter til kurven direkte i butikken.

Hastighed

Swipe og betal

Hurtig og intuitiv navigation og ekspedition gør det muligt for dine ekspedienter at håndtere transaktioner på få sekunder.

Betailng

En bred palette af betalingsmuligheder

Ka-ching POS giver dig et omfattende udvalg af betalingsmuligheder, der spænder fra kreditkortbetalinger, mobile betalinger, gavekort og selvfølgelig kontanter.
Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant 

Et POS-system designet til fremtiden

I nutidens digitale verden har internettet fuldstændig ændret, hvordan folk handler. Digitaliseringen har gjort verden mere tilgængelig, og som forbruger er du ikke længere bundet af de fysiske grænser, da det nu er muligt at holde fra butikker over hele verden online.  

Derfor har konkurrencen om kunder aldrig været hårdere. Dette har ført til en udvikling i de fysiske butikskoncepter. E-handel er stigende, og i de sidste par år har vi set en række traditionelle butikker og kæder dreje nøglen om. 

Men den traditionelle detailhandel er ikke død. Vi er nødt til at genoverveje tanken om detailhandel. Vi i Ka-ching ser stadig de fysiske butikker som det ultimative sted for det bedste møde mellem forbrugeren og et brand. Derfor har vi udviklet et POS-system, et detail-POS-system, der klæder din butik på til fremtiden.

Lad os introducere dig for dit nye Point of Sale-system

Vores POS-løsning er et avanceret POS-system med alle de funktioner, du altid har været på udkig efter i et POS-softwaresystem. Vores POS er et resultat af vores dedikerede fokus på Ekspedientoplevelsen. Vi tror på, ​​at dette vil give dine ekspedienter mulighed for at sælge både online og fra butikken. Alt sammen i ét system. 

Vi har udviklet Ka-ching POS så intuitiv, som det kan blive, for at sikre, at du bruger så lidt tid som muligt på dit POS og i stedet bruger tiden på at opbygge en kontakt til dine kunder. Vi mener, at et POS-systemsoftware ikke burde være kompliceret. Al den daglige drift i back-office sker gennem en tilgængelig og intuitiv browser-interface. Ved blot at swipe fingeren kan du navigere i POS-enheden fra produktsiden til kurven videre til check-ud. En hurtig og intuitiv navigation og ekspedition, der gør det muligt for ekspedienten at håndtere transaktioner på bare få sekunder. Det er, hvad vi mener, det bedste POS-system.

Fuld fleksibilitet - tag Ka-ching POS med dig overalt i butikken.

Et skrækscenarie for de fleste kundeoplevelser er en ekspedient, der er bundet til disken og ikke er i stand til at hjælpe resten af ​​kunderne. For at sikre de bedste kundeoplevelser giver vores håndholdte POS dig og dine ekspedienter fuld fleksibilitet til at møde dine kunder ude i butikken og væk fra disken. Med POS-terminalen lige ved hånden kan du yde kundeservice overalt i din butik, og med de rigtige integrationer kan du endda gennemføre et salg væk fra disken. Dine salgsmedarbejdere behøver aldrig at være bundet af begrænsningerne ved et stationært kassesystem.

Et gennemdesignet POS

For et produkt af fremtiden har design aldrig været vigtigere. Designet hos den bedste retail-POS-software skal være ubesværet og håndterbart. Selvfølgelig skader det ikke nogen, hvis det samtidigt er elegant og rammer tiden aktuelle trend. Vi har taget god tid til at designe et moderne og elegant UI, så dit POS aldrig virker forældet.

Fra produktsiden kan du hurtigt få overblik over alle produkterne i hele dit produktkatalog og tilføje dem til kurven med få klik. Måske vil du gerne vise dine kunder produktbilleder som inspiration eller bare vise hvordan en skjorte vil se ud i en anden farve. Uanset hvad, er det hele muligt med Ka-chings POS-design.

Du skal ikke bekymre dig om hardware og integration - Ka-ching POS har alt, hvad du har brug for

Den eneste, du, frem for alt andet, har brug for ved et POS-system, er pålidelighed. Ka-ching POS er skabt på baggrund af et bundsolid fundament, som ikke vil svigte dig. Som et iOS-baseret POS-systemsoftware kan du få adgang til Ka-ching POS fra din Apple-enhed lige så let som enhver anden app. 

Når det kommer til hardware, leveres Ka-chings POS-løsningen med integrationer til alle betydelige terminalleverandører, hvilket sikre dig en hurtig og sikker betalingsproces. Ka-ching POS-terminal tilbyder en omfattende palet af betalingsmuligheder, der spænder fra kreditkortbetalinger, mobile betalinger, gavekort og selvfølgelig kontanter. Der er noget for enhver kunde. 

Som et mere teknisk aspekt leveres Ka-chings Point of Sale-systemet også med en skybaseret backend-infrastruktur, der giver dig mulighed for at arbejde effektivt med tilpasninger gennem et browser-baseret interface.

Et omnichannel POS system

Forestil dig dette: En kunde kommer ind i din butik og forelsker sig i et par sko fra din nye kollektion. Desværre har du kun et begrænset lager tilbage, og du har ikke kundens størrelse. I stedet for at opfordre kunden til selv at købe skoene online, giver Ka-ching POS dine ekspedienter muligheden for at finde produktet direkte i jeres POS. Ka-ching POS-system er integreret med din webshop. Fra POS-systemet kan du sende skoene til kundens adresse, og du dermed ikke gå glip af et salg. 

Som tidligere nævnt har der været en stigning i e-handel i de sidste par år, og udviklingen ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Hvad nu, hvis du kunne sælge fra hele dit online produktkatalog direkte fra butikken? Ka-ching POS gør det nemt og hurtigt at kontrollere, om et produkt er tilgængeligt online gennem dets interface og derfra tilføje onlineprodukter til kurven i butikken. Sådan behøver du ikke afvise kunder, blot fordi du ikke har flere på lager.