Vi sætter

fri!

Læs hvordan

iPhone_hand
iPhone_hand

Vi sætter kassesystemet fri

Hvorfor skal salget være fastlåst til ét bestemt sted i butikken – eller til butikken i det hele taget? Med Ka-ching POS kan dine ekspedienter sælge når som helst og hvor som helst. Det kalder vi for frigørelsen af kassesystemet, og det er ærlig talt på tide.

Sælg hvor som helst når som helst

Slip salget fri

Slip salget fri

Det er slut med at være begrænset til at sælge fra en stationær kasse eller bare indenfor butikkens fire vægge. Pop-up shops, lagersalg og shop in shops kræver ikke længere midlertidige eller kreative kasseløsninger. Du har kun brug for Ka-ching POS.

Slip produkterne fri

Slip produkterne fri

Ka-ching POS giver adgang til alle produkter instore, online og på lageret, så varerne kan blive solgt ligegyldigt, hvor de befinder sig. Så sørger du for, at den eneste grund til at du sender en kunde tomhændet hjem, er fordi varerne er på vej med posten.

Slip kassesystemet fri

Slip kassesystemet fri

Har du hørt den om brandet, som ville lave en pop-up shop og var nødt til at låne et eksternt kassesystem, der kunne bruges i de tre måneder, shoppen var åben? Med Ka-ching POS kan du tage butikken med og sælge overalt.

Slip ekspedienterne fri

Slip ekspedienterne fri

Hvorfor skal POS være låst til en fysisk placering, når ekspedienterne trives ude på gulvet hos kunden? Lad dem bruge mobilen til at fremvise produktkataloget og foretage salg fra. Så behøver kunderne aldrig stå i kø igen.

Vi ønsker ligestilling mellem online og in-store

Når man som forbruger bevæger sig online for at shoppe, bliver hvert klik og hvert sekund brugt på siden dokumenteret. Det er et vigtigt redskab, som gør det muligt for virksomheden at blive klogere på kunderne og deres online adfærd.

Vejen til frigørelsen er brolagt med argumenter imod.

Hører du til blandt modstanderne af frigørelsen af kassesystemet? Det er helt ok. Her får du de fem største argumenter imod frigørelsen af kassesystemet, og vores fem svar på hvorfor det er vigtigt for din butik, dine ekspedienter og ikke mindst dine kunder at sætte kassen fri.

Der er sket en radikal ændring i vores traditionelle opfattelse af, hvad vi bruger vores mobiler til. Der er også et ordsprog, som hedder “formålet helliger midlet”, og hvis nu dine ekspedienter kunne lave flere salg og levere en bedre kundeoplevelse med Ka-ching POS, ville det så ikke være ok?

Vi er helt med på, at det kan sende et forkert signal, at ekspedienterne står med en telefon i hånden, og det skal derfor være tydeligt for kunderne, at telefonen er et salgsredskab. Der er mange muligheder for at få det til at se professionelt ud, blandt andet at bruge en holder til mobilen, som de gør her ved Stauning Whisky.

Mobilt kassesystem

Har du spurgt?

Hvis nu dine kunder fik at vide, at de aldrig igen behøvede at gå skuffede fra din butik, ville de så have noget imod det? Eller at de slet ikke behøvede at blive sendt i kø ved kassen? Det ville de fleste nok være helt ok med.

En gimmick er noget, man gør for at skabe kortvarig opmærksomhed omkring sit brand. Ka-ching POS er et centralt redskab, som vil løfte din omsætning og skabe glade og loyale kunder.

Det lyder ikke som en gimmick.

Jamen kvitteringerne behøver ikke længere at ryge direkte i skraldespanden eller blive opbevaret i en rodet skuffe. De vil ligge fint og flot i din mailindbakke.

Ved hjælp af kameraet i telefonen, har du altid scanneren lige ved hånden, så du hurtigt kan søge produkter frem uden at fumle med et ekstra redskab.

Betalingsterminalen anbefaler vi at have som en integreret terminal, så alle systemer taler sammen og sikrer, at kassen stemmer hver aften.

Hvorfor inviterer du overhovedet kunden ind i din butik?

Det giver en dårlig kundeoplevelse, at den fysiske butik ikke kan lave et salg på anden måde end ved at sende kunden online - instore! Det fjerner behovet for den fysiske lokation, og er en falliterklæring for butikken.

Desuden får ekspedienter heller ikke registreret et salg i deres egen KPI ved en online ordre, og derfor mister de incitamentet til at guide kunden hen på en instore webshop.

Plug & Play

Skift af kassesystem er ofte tidskrævende og kompliceret. Ka-ching POS er designet til problemfri integration med dine eksisterende systemer. Noget dit IT team vil elske.

Udrulningen og opdatering af ​​iOS-appen foregår via App Store eller MDM, hvilket betyder at åbne en ny kasse hverken er tidskrævende eller kompliceret. 

Danmarks ældste kasseapparat Når man taler om at frigøre et kassesystem, så fortjener formålet, at man tager et kig tilbage på historien. Læs mere om Danmarks ældste kasseapparat
Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant