Et samarbejde om fremtiden

Forstærk din virksomhed med et bæredygtigt fundament

Planeten Jorden kalder, og den har brug for vores hjælp. Handling på bæredygtighedsfronten er nødvendig. Forbrugerne tager allerede ansvar, og det må virksomhederne også. 

Ka-ching tager ansvar og sætter fokus på bæredygtighed

Hvert eneste sekund spildes enorme mængder af ressourcer i detailindustrien. Primært fordi køb af nye varer og inventar ofte er billigere, end at det nuværende repareret. I IKEA kan man eksempelvis købe møbler helt ned til 39 kr, så hvorfor overhovedet reparere det man har? Produktionsomkostningerne har aldrig været lavere, og produktionen brager derudad. Udviklingen er foregået på tværs af industrier, men det er først indenfor de sidste årtier, at man har fået øjnene op for de klimamæssige konsekvenser.

Sekundært, så har selve købsoplevelsen og retailbranchens opbygning ikke ændret sig de sidste 100 år. Butikkerne benytter endnu store tunge hardwareløsninger, spilder tonsvis af papir på produktkataloger og har store varelagre i butikkerne. Der kan gøres utroligt mange grønne tiltag, og vores mission er at få dem implementeret i butikkerne. Vi har faktisk en løsning klar.

I Brundtlandsrapporten fra 1987 definerede man for første gang bæredygtighed på følgende måde: At skaffe menneskene og miljøet det bedste uden at skade fremtidige generationers mulighed for at dække deres behov” (Kilde: https://etisk-handel.dk/begreber/baeredygtighed/)

Vi har redefineret begrebet, og vores vision er, at:

”At skaffe detailindustrien, forbrugerne og virksomhederne det bedste, uden at skade miljøet og fremtidige generationers mulighed for at dække deres behov”.

Ønsker I at blive mere bæredygtige? Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af Thomas. 

Vores fælles fremtid er bæredygtig

08 februar 2021

Ka-ching tager ansvar og sætter fokus på bæredygtighed i detailbranchen. Vi tror på, at vi kan skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for retail sammen. Læs med her for at blive klogere på hvordan bæredygtige visioner kan skabe banebrydende teknologier.

Et bæredygtigt digitalt salgsredskab

14 januar 2021

Vores fælles fremtid afhænger af, at vi tager ansvar. Derfor er bæredygtighed en vigtig del af vores strategi. Vores virksomhedsfilosofi er, at vi hver især er forpligtet til at gøre så meget vi overhovedet kan for, at den næste generation får en bedre og grønnere verden.