Bæredygtig POS

Et bæredygtigt digitalt salgsredskab

Vores fælles fremtid afhænger af, at vi tager ansvar. Derfor er bæredygtighed en vigtig del af vores strategi. Vores virksomhedsfilosofi er, at vi hver især er forpligtet til at gøre så meget vi overhovedet kan for, at den næste generation får en bedre og grønnere verden. 

Et bæredygtigt digitalt salgsredskab

Detailbranchen belaster klimaet i en unødvendig grad, og der laves allerede uendeligt mange grønne tiltag. I nedenstående afsnit introducerer vi en række grønne funktioner, som vi allerede har implementeret. Løsningerne er ikke kun bæredygtige for miljøet, men også for kunderne såvel som de virksomheder, der benytter Ka-ching.

En verden uden dyre, komplicerede hardwareløsninger eller scannere og papir

Med Ka-ching POS er det muligt at have det hele samlet et sted. Et stort kasseapparat, en bonprinter, en scanner eller andet er ikke nødvendig. Styr din virksomhed fra din iPad eller iPhone, og glem alt om dit gamle setup.

  • Spar kunderne for en ekstra køretur: Sælg online-varer direkte fra din fysiske butik. Hvis du ikke har varen på lager, så tilbyd kunden at sende varerne direkte til deres hjemmeadresse.
  • Erstat papir og bonprinteren: Send kvitteringer, gavekort og tilbud direkte til kundens e-mail. Erstat dit trykte produktkatalog, og benyt Ka-ching POS til at fremvise flotte produktbilleder. 
  • Spar på mængden af hardware: Brug iPhone eller iPadens kamera til at scanne varer, gennemføre salg og tage imod betalinger. Funktioner som MobilePay og integrationer til signifikante terminaler og kortudbydere er allerede en integreret del af produktet.

Et mobilt og skalerbart salgsværktøj, som fungerer overalt

Ka-ching POS kan benyttes alle steder, og i alle situationer, og kan op- og nedskalereres efter behov. Gennem vores mobile og abonnementsbaseret løsning kan I holde udgifterne nede, og selv justere jeres behov måned for måned. Hvis I er under ombygning, flytning eller åbner flere butikker, kan I nemt og bekvemt opskalere eller nedskalere jeres eksisterende løsning. Endvidere er Ka-ching også designet til pop-up butikker, lagersalg og B2B salg. En stor butik og et kæmpe lager er på ingen måde nødvendig. 

  • Tag Ka-ching med på cyklen: Med Ka-ching POS kan du foretage salg hvor som helst, og når som helst. Ka-ching fungerer endda også offline. 
  • Du behøver ikke at investere i dyre mursten for at drive en forretning. Ka-ching POS mobilitet og hurtige opsætning betyder, at konceptet passer perfekt ind i showrooms, pop-up og lagersalg. Man behøver derfor ikke en kæmpe stor butik, for at lykkedes med sin forretning.

Vores fælles fremtid er bæredygtig

08 februar 2021

Ka-ching tager ansvar og sætter fokus på bæredygtighed i detailbranchen. Vi tror på, at vi kan skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for retail sammen. Læs med her for at blive klogere på hvordan bæredygtige visioner kan skabe banebrydende teknologier.