SMV:Digital

Puljen åbner op for ansøgninger d. 6. februar.

Sæt yderligere gang i væksten

Vil du sætte yderligere gang i din vækst via digitalisering, er det muligt at søge vækstmidler fra diverse fonde og erhvervshuse.

Fælles for dem er, at de har til formål at fremme forretningslivet i Danmark. Her får du overblikket over nogle af de mest væsentlige puljer.

SMV:Digital

Puljen åbner for ansøgninger d. 6. februar 2023. Du kan søge op til 250.000 til alt fra investering i teknologi og IT, til rådgivning indenfor digital omstilling og e-handel. Puljen er tiltænkt til dig, som ønsker at øge din virksomheds produktivitet eller eksport gennem digitale systemer, automatiseringer eller e-handel.

Du kan læse mere om SMV:Digital puljen her

SMV Pro

Puljen er ikke åben i øjeblikket, men der kommer løbende mulighed for nye tilskud. Puljen er til dig, som gerne vil tage din virksomhed til næste niveau. Du kan derfor søge om rådgivning fra professionelle fagfolk, der hjælper med at tage din virksomhed til næste niveau.

Du kan læse mere om SMV Pro puljen her

SMV Vækstpilot

Puljen er ikke åben i øjeblikket, men åbner op i foråret 2023. Puljen henvender sig til dig, som gerne vil have yderligere interne ressourcer til udviklingsopgaver. Du kan søge om 50% løntilskud på op til 15.000 kr./mdr. Bemærk dog, at du skal ansætte en ledig, for at være berettiget til tilskud.

Du kan læse mere om SMV Vækstpilot her

SMV Eksport

Puljen er ikke åben i øjeblikket, men åbner i foråret 2023. Puljen er tiltænkt til dig, som ønsker at internationalisere din virksomhed. Du kan søge om tilskud til alt fra messer, certificeringer, kurser til ekstern rådgivning.

Du kan læse mere om SMV Eksport her

Skal vi tage en snak?

Både Ka-ching og RelateIT er godkendt rådgiver af SMV:digital. Det betyder, at de tilskud du kan søge, kan bruges til hjælp til de ydelser vi tilbyder.

Du kan få et samlet overblik over samtlige produkter og muligheder her.

Ka-ching introducerer en smartere måde at bruge gavekort på

16 december 2022

Ka-ching release 23 er ude nu, og den indeholder væsentligt flere muligheder ved brug og håndtering af gavekort. Du får nemmere, hurtigere og bedre overblik over dine udstedte gavekort – og det bliver endnu lettere for dine kunder at bruge gavekort hos dig.

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

01 marts 2022

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.  

Book en gratis demo

Har du 30 minutter?

Detailhandel behøver ikke være svært. Invester 30 min af din tid og få indsigt i hvordan Ka-ching bygger bro mellem offline og online og til gengæld booster dit salg.


   Kontakt mig

   Thomas Damgren
   Senior Consultant