Ka-ching POS

Bæredygtig retail

Ka-ching bygger teknologi, der hjælper retailere med en bæredygtig omstilling. I en serie af artikler og webinarer sætter vi, i samarbejde med en række eksperter fokus på, hvordan vi i fællesskab kan skabe en grønnere fremtid.

Kan et kassesystem være bæredygtigt?

Ja.
Det kan det faktisk godt.

Ka-ching er så tæt på at være bæredygtigt som overhovedet muligt. Med hardware fra Apple og med data i skyen hos Google har vi leverandører, som begge har forpligtet sig til at være 100% CO2-neutrale inden 2030.

Læs mere >

Vores fælles fremtid er bæredygtig

I samarbejde med Riis Retail tager Ka-ching ansvar, og indgår et samarbejde om at udvikle bæredygtige tiltag i detailbranchen. Vi mener, at vi i fællesskab kan skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for retail.

Mere fra Ka-ching omkring bæredygtighed

Med Parisaftalen i 2016 vedtog De Forenede Nationer verdens første globale og juridisk bindende klimaaftale. Bæredygtighed har siden da aldrig har været højere på agendaen hos forbrugerne. Alene i Danmark viser de seneste tal fra i år 2020, at 66% af forbrugerne diskuterer bæredygtighed med andre “nogle gange” eller “ofte”.

Vores fælles fremtid er bæredygtig

09 november 2020

Riis Retail og Ka-ching er gået sammen om at tage ansvar og sætte fokus på bæredygtighed i detailhandlen som desværre halter bagefter. Vi tror på at vi kan skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for retail sammen. Læs med her for at blive klogere på hvordan bæredygtige visioner kan skabe banebrydende teknologier.

Et bæredygtigt digitalt salgsredskab

08 november 2020

Vores fælles fremtid afhænger af, at vi tager ansvar. Derfor er bæredygtighed en vigtig del af vores strategi. Vores virksomhedsfilosofi er, at vi hver især er forpligtet til at gøre så meget vi overhovedet kan for, at den næste generation får en bedre og grønnere verden.