Fremtidens kassesystem er her allerede

Fordele ved Ka-ching omnichannel POS

Med Ka-ching får du et kassesystem som er nemt at sætte op, enkelt at bruge og giver dine medarbejdere mulighed for at sælge både dit butiks- og online-sortiment på samme ekspedition. Lær omkring vores fordele her

Fordelene ved Ka-ching POS

Når du vælger Ka-ching som dit nye kassesystem, får du ud over et nemt og intuitivt system, også en lang række fordele, som gør hverdagen endnu lettere for dig og dine medarbejdere.

Nem opsætning

Et kassesystem må ikke være kompliceret, og Ka-ching er så let, som det kan blive. Daglig drift i jeres Back Office sker gennem et intuitivt interface.

Pålideligt

Det vigtigste er, at dit POS system er pålideligt. Ka-ching POS er bygget på et bundsolidt fundament, som ikke svigter dig.

Intuitivt

Lad dit kassesystem hjælpe dine ekspedienter. Ka-ching tilbyder et intuitivt og overskueligt interface, der gør det nemt at arbejde med.

Hardware

Ka-ching POS leveres med gennemtestede integrationer til alle terminalleverandører. Det sikrer dig en hurtig og sikker betalingsproces i din butik.

Cloud-baseret

Ka-ching har en cloud-baseret backend-infrastruktur. Det giver dig mulighed for at arbejde med tilpasninger gennem et nemt browser-baseret interface.

Support

Vi er her for dig og tilbyder ekstern on-call support 24/7 til dit Ka-ching POS-system. Det betyder, at du ikke kommer til at gå glip af ét eneste salg!

De bruger allerede Ka-ching

  • Ditur Transparent
  • Stauning Whisky
  • Pompdelux Logo Pos
  • Bibi C Logo

seramikku_logo

Ka-ching er et super brugervenligt og intuitivt kassesystem. Det er nemt at sætte op og oplære nye medarbejdere. Det sparer os for en masse administrativt tid.
- Mads Pedersen, Managing Director, Seramikku

Hvordan passer Ka-ching til din virksomhed?

Lad os tage en snak om din virksomhed, dine ønsker og behov, og lad os samtidig finde en løsning som er skræddersyet til lige netop jer.

Vi er eksperter i at tilpasse løsningen, så du får mest muligt ud af dit kassesystem, og din virksomhed får størst mulig økonomisk gevinst ved valget.

Omnichannel er fremtiden for retail

Fremtiden er et kassesystem, som kan håndtere Omnichannel.

For hvad nu, hvis du kunne sælge fra hele dit online produktkatalog direkte fra butikken?

Ka-ching POS er et kassesystem der gør det nemt og hurtigt at kontrollere, om et produkt er tilgængeligt online - eller i en af dine andre butikker. Og direkte fra kassen, kan du sælge enten med levering til kundens adresse eller afhentning i en af dine andre butikker.

På den måde er du sikker på aldrig at gå glip af salget, når bare produktet er på lager online eller i en af dine butikker.

Et væld af integrationer

Vi leverer dit digitale kassesystem. Det er dét vi er eksperter i. Andre er eksperter i andre ting.

Derfor kommer Ka-ching med en lang række integrationer, til de værktøjer du bruger i forvejen.

Vi har standardintegrationer til en lang række systemer, så du kan tilpasse dit kasseapparatet præcis som du ønsker det.

Du kan få et overblik over vores standardintegrationer her. Findes den ikke, kan du forbinde din eksisterende infrastruktur med vores åbne API.

Bogføring sker automatisk

Med standardintegrationen ti Visma Business, sikrer du dig, at alt al produktinformation, billeder og kundespecifikke rabatter automatisk opdateres i POS. 

Integrationen sikrer ikke kun, at alt salg synkroniseres med Visma Business, men også den daglige vedligeholdelse af lager, kreditkunder, butikstællinger og meget mere.

Dine salg, både fra din fysiske butik og dit online lager, bliver automatisk synkroniseret med din Visma Business.

Kontinuerlig udvikling

Hvordan sikrer du dig, at dig kassesystem altid er up to date?

Med Ka-ching får du løbende opdateringer og udvidelser, som gør din hverdag endnu lettere.

Kort sagt, udvikler vi dit kassesystem, så det altid er tidssvarende. Det betyder, at du altid har et topmoderne kassesystem, som er forberedt på, blandt andet, ændringen i bogføringslovgivningen.

Det eneste du selv skal gøre, er at opdaterer via App store - eller slå automatiske opdateringer til.

Du kan herunder læse om alle vores release notes - men bemærk, det er en teknisk gennemgang af hver enkelt.

Tag disken med ud i butikken

Hvorfor være låst til din kasse?

Med Ka-ching kan du tage dit POS system med rundt i butikken. Det giver dig både en fleksibel ekspedition og en endnu bedre kundeoplevelse.

Med et håndholdt kassesystem, og de rigtige integrationer, kan du gennemføre salget overalt i butikken.

Det betyder, at dine ekspedienter får friheden til at give dine kunder den allerbedste oplevelse, og gøre alt for at de også vender tilbage til dig igen og igen.

 

Send et tilbud

Lad dine kunder overveje købet ved at sende en mail med tilbuddet med det samme. Gem kurven og gennemfør salget senere.

Endless aisle

Slut med at kunder går tomhændede fra din butik, når du kan sælge fra lager, webshop og butik på én og samme ordre.

Mersalg og krydssalg

Giv dine ekspedienter mulighed for at yde mersalg og krydssalg baseret på data fra dynamiske anbefalinger fra dit website. 

Boost din kundeklub

Mind dine ekspedienter at anbefale kunderne at tilmelde sig jeres kundeklub eller nyhedsbrev under selve salgsprocessen. 

Book en demo og få 3 måneder gratis

Book en demo med Rasmus og få 3 måneder gratis med Ka-ching POS

En Ka-ching demo består af et 30-minutters opkald med Rasmus og derefter vil du få dine første 3 måneder kvit og frit. Under den personlige guidede tur vil du se, hvor nemt det er at:

  • Sælge produkter fra din webshop i butikken
  • Giv en fremragende kundeoplevelse overalt i din butik
  • Personalisere dit salg ved at kende kunderne

Så snart du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig for at finde et hul i kalenderen. Derefter får du en gratis demo med en forklaring af alle vores smarte POS funktioner samt 3 måneder gratis Ka-ching POS 🙂

Kontakt mig og prøv vores Ka-ching POS system gratis 3 måneder


Rasmus Beierholm
Sales Consultant

Se de seneste nyheder fra Ka-ching

Vidste du, at du kan prøve Ka-ching POS helt gratis?

Detailhandel bliver stadig mere og mere digital, og derfor er det vigtigt at vælge det rette Point of Sale (POS) system, der kan håndtere både online og fysiske salg. Hos Ka-ching har vi udviklet et avanceret POS-system, der ikke blot er robust og alsidigt, men også tilgængeligt i en gratis version, så du kan teste det, før du forpligter dig. Vores gratis version af Ka-ching POS kan downloades fra App Store, og giver dig mulighed for at udforske vores system i et testmiljø for at se, om det opfylder dine forretningsbehov.

Ka-ching - det måske bedste alternativ til Shopify POS

I en tid hvor detailhandel konstant udvikler sig, er der en stigende tendens blandt forbrugere og virksomheder til at prioritere brugervenlighed og omnichannel-oplevelser. Forbrugerne forventer nu en problemfri og ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, hvad enten de handler online eller i fysiske butikker. Detailhandlere søger derfor POS-systemer, der ikke kun er intuitive og lette at bruge, men også kan integrere forskellige salgskanaler effektivt. Dette skift har gjort det nødvendigt for detailhandlere at vælge POS-løsninger, der kan levere på disse krav, såsom Shopify POS og Ka-ching POS.

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Modtager du vores nyhedsbrev?

Hvis ikke, er det måske på tide?

Vi holder dig løbende opdateret med både nye funktioner i dit kassesystem, trends og tendenser i retail branchen og indsigt i forbrugernes udvikling.

Og bare rolig. Vi har respekt for din indbakke. Vi sender dig ikke mails i tide og utide. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

mail_subscribe

Tilmeld dig her

* Påkrævet


*Når du indtaster dine informationer, giver du samtykke til at Ka-ching må sende dig markedsføring i fremtiden.