Få inspiration til retail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtager du vores nyhedsbrev?

Hvis ikke, er det måske på tide?

Vi holder dig løbende opdateret med både nye funktioner i dit kassesystem, trends og tendenser i retail branchen og indsigt i forbrugernes udvikling.

Og bare rolig. Vi har respekt for din indbakke. Vi sender dig ikke mails i tide og utide. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

mail_subscribe

Tilmeld dig her

* Påkrævet


*Når du indtaster dine informationer, giver du samtykke til at Ka-ching må sende dig markedsføring i fremtiden.

Hvad er Ka-ching?

Med Ka-ching får du et kassesystem som er nemt at sætte op, enkelt at bruge og giver dine medarbejdere mulighed for at sælge både dit butiks- og online-sortiment på samme ekspedition.

Når du vælger Ka-ching som dit nye kassesystem, får du ud over et nemt og intuitivt system, også en lang række fordele, som gør hverdagen endnu lettere for dig og dine medarbejdere.

Ka-ching introducerer en smartere måde at bruge gavekort på

16 december 2022

Ka-ching release 23 er ude nu, og den indeholder væsentligt flere muligheder ved brug og håndtering af gavekort. Du får nemmere, hurtigere og bedre overblik over dine udstedte gavekort – og det bliver endnu lettere for dine kunder at bruge gavekort hos dig.

Ka-ching er blevet opkøbt af RelateIT

01 marts 2022

Ka-ching er netop blevet købt af RelateIT’s søster-selskab, XtensionIT, der har fokus på egne softwareprodukter.

RelateIT har mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at implementere IT-løsninger, der effektiviserer forretningen og skaber grobunden for vækst. Vores detail-konsulenter er specialister i at gennemgå processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter den løsning, der passer til den enkelte forretning. Dét gælder, uanset om det drejer sig om en stor eller lille virksomhed.